• Română
    • Русский
    • English

Număr limitat de locuri disponibile la Chisinau International Marathon

Ziua când va lua start cea de-a cincea ediție a Maratonului Internațional Chișinău se apropie cu pași grăbiți. În doar zece zile, capitala Moldovei va găzdui cea mai grandioasă cursă din țară!

Mai aveți ocazia să vă alăturați miilor de alergători, care vor veni pe 29 septembrie la Chișinău din diferite colțuri ale lumii. Înregistrarea este încă deschisă, dar e cazul să vă grăbiți. A rămas un număr limitat de locuri disponibile, iar sloturile pentru distanțele de 5 km și 10 km au fost vândute practic în totalitate.

Nu amânați înregistrarea pentru mai târziu, ci accesați chiar acum pagina maraton.md și înregistrați-vă!

Vă reamintim că anul trecut, Chisinau Marathon a devenit cel mai popular eveniment sportiv din toamnă. Sloturile pentru distanțele de 5 km, 10 km și 21 km au fost complet vândute cu câteva zile înainte de cursă, iar la eveniment au participat aproximativ 18 000 de oameni.

Dacă nu sunteți gata să participați la partea competitivă a maratonului, dar doriți să faceți parte din acest mare festival sportiv, vă invităm să vă alăturați împreună cu familia cursei distractive de 1,5 km – Fun Run. Participarea este gratuită.

Mai multe informații despre eveniment le găsiți pe site-ul marathon.md.

Ne vedem curând la Chisinau International Marathon!