• Română
    • Русский
    • English

Noi.md — partener media al Maratonului Internațional Chișinău

Portalul informațional Noi.md a devenit partener media pentru cel mai așteptat eveniment sportiv din Republica Moldova — Maratonul Internațional Chișinău. 

Pe portalul de știri Noi.md, noutățile sunt publicate în două limbi și reflectă atât evenimente din Republica Moldova, cât și din străinătate. 

Noi.md este divizat în mai multe compartimente, unul dintre cele mai populare fiind "Analitica". Această categorie reprezintă caracteristica distinctivă a portalului, de aceea, în 2013 a fost creat Centrul Analitic Noi.md.

Remarcabil este faptul că Noi.md se numără printre membrii Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI), iar potrivit datelor Gemius, face parte din top 10 cele mai populare site-uri din Republica Moldova.

Mai mult de atât, statisticile arată că în prima jumătate a anului 2017, site-ul a fost accesat de aproximativ 3 milioane de vizitatori unici, iar în prezent acesta este unul dintre cele mai citite portaluri de informare din Republica Moldova.

Maratonul Internațional Chișinău este la cea de-a patra ediție și se va desfășura pe 30 septembrie 2018. Dacă vrei să intri în cursă, dar încă nu ești pe lista participanților, accesează marathon.md, alege una dintre distanțe și pregătește-te să devii campion!