• Română
    • Русский
    • English

Mulţumim instituţiilor de învăţământ pentru participarea la Maratonul din Chişinău


chisinau marathon, institutii de invatamantLa cel de-al doilea Maraton din Chișinău, care a avut loc pe 17 aprilie 2016, au participat nu doar alergătorii amatori și profesioniști, dar și profesori, învăţători, studenți și elevi din diferite instituții de învățământ din capitală.


Pe piaţa principală a capitalei și de-a lungul întregului traseu Fun Run (3 km) puteau fi văzuți mii de elevi din aproximativ 150 de școli și licee din următoarele sectoare ale orașului: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Rîșcani. Mai mult decât atât, și studenții universităților USEFS, UTM, USEM, ASEM, ULIM, Universitatea Ion Creangă, de asemenea, au alergat o distanţă de 3 km în cadrul Maratonului Internațional Chișinău.

institutii de invatamant, chisinau marathonMulțumim instituțiilor de învățământ pentru sprijinul și participarea activă la cel de-al doilea Maraton din Chișinău. Suntem mândri că tinerii de astăzi acordă o atenție deosebită dezvoltării sportului în țara noastră. Voi sunteți sănătatea noastră și viitorul sportiv.

Exprimăm recunoștința noastră profundă Direcţiei Generale Educaţie, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău și Ministerului Educației al Republicii Moldova și  Мinisterului Tineretului și Sporturilor al Republicii Moldova, pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor prin intermediul educației.

„Scopul primordial al educației nu este doar acumularea cunoștințelor, ci punerea acestora în acțiune”.

N.I. Miron