• Română
    • Русский
    • English

Motoland - partener expo la Chișinău International Marathon. Descoperă pasiunea pentru extrem!

Cu ocazia desfășurării Maratonului Internațional Chișinău, în PMAN se va deschide Sport Expo - târg în cadrul căruia numeroase branduri își vor expune produsele spre vânzare. Unul dintre partenerii expo este Motoland. Așadar, participanții la maraton, dar și toți cei care vor dori să petreacă timpul în centrul capitalei vor avea posibilitatea să cunoască mai îndeaproape acest brand.

Compania “Motoland” are o experiență de peste 35 de ani în domeniul comercializării și deservirii tehnicii moto în Republica Moldova. Rădăcinile acesteia pornesc de la renumitul magazin ”Moto-Velo” din Chișinău. Tradițiile familiei și pasiunea pentru motociclete s-au transmis din generații în generații, astfel, astăzi compania are în componența sa o echipă tânără, ambițioasă, pasionată, care muncește cu dăruire de sine în fiecare zi. 

Începând cu anul 2017, Motoland a devenit dealer oficial al produselor BRP  (Bombardier Recreational Products) - liderul mondial în producerea brandurilor: Can-Am (ATV-uri/SSV-uri), Sea-Doo (ambarcațiuni), Ski-Doo si Lynx (snowmobile) motoare de ambarcațiune, Evinrude Rotax. Gama produselor BRP Can - Am satisface nevoile fiecărui client, fie că este pasionat de adrenalină și senzații tari, fie că își dorește să folosească motorul în scop utilitar. 

Mai mult decât atât, Motoland este unicul distribuitor oficial al CF MOTO - brand care pune la dispoziția clienților o gamă largă de ATV-uri și SSV-uri al căror raport preț-calitate a cucerit piețele de pe toate continentele lumii. Tot din 2017, Motoland a devenit dealer oficial Yamaha Motor și Yamaha Marine, oferind fanilor numeroase modele de motociclete, scootere, motoare de ambarcațiune și bărci gonflabile.

Scopul companiei Motoland este dezvoltarea și popularizarea tehnicii moto în Republica Moldova, iată de ce a deschis ușile celui mai spațios Showroom din țară.

Motoland ține la reputația sa și își prețuiește clienții, de aceea tinde să le ofere doar produse de cea mai înaltă calitate: piese, consumabile, echipament și accesorii. Mai mult de atât, Motoland dispune de un service-centru care oferă servicii de deservire, reparație și tuning pentru toate tipurile de motociclete, scootere, ATV-uri, SSV-uri, motoare de ambarcațiune sau Jet-uri.

Motoland participă la dezvoltarea și promovarea turismului în Republica Moldova prin organizarea diferitor evenimente și turnee, iar pe lângă asta, contribuie la crearea noilor facilități de recreare pentru turiști interni și externi.

Dacă ați devenit curioși, să știți că puteți afla mai multe despre această companie vizitând Sport Expo din PMAN, care se va deschide mâine, începând cu ora 14:00. Vă reamintim: pe 30 septembrie va fi dat startul celei de-a patra ediții a Maratonului Internațional Chișinău, eveniment care va strânge mii de sportivi atât din Republica Moldova, cât și din alte zeci de țări.