• Română
    • Русский
    • English

Moldcell a devenit partenerul Maratonului Internațional din Chișinău

Compania Moldocell a devenit partenerul Maratonului Internațional din Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, la 9:00, în Piața Marii Adunări Naționale.


Moldcell este parte a societății în care trăiește și activează. Noi participăm activ la rezolvarea problemelor și ne implicăm în procesul de dezvoltare a companiei.

Scopul Moldcell este de a se ridica la un nou nivel și de a deveni cea mai avansată companie de telecomunicații. Pentru a dezvolta businessul și pentru a rămâne entuziasmați de lucrul pe care îl fac zi de zi, aceștia trebuie să fie cu adevărat actuali pentru clienții săi. Sportul, în special cursele de alergare, îți permit să fii mai productiv și să atingi noi culmi ale businessului și ale lucrului cu clienții.

Compania Moldcell vă îndeamnă să faceți sport, pentru că datorită sportului și a unui mod sănătos de viață poți lucra și te poți bucura de viață. Totodată, acesta te ajută să-ți faci noi prieteni nu doar în oficiu, dar și în afara acestuia, iar mai exact, la activitățile sportive.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile Moldcell puteți afla pe site-ul acestuia: moldcell.md.