• Română
    • Русский
    • English

Mobiasbanca se pregătește de al treilea Maraton Chișinău

1111

În practica mondială, sportul este considerat unul dintre cele mai bune instrumente pentru teambuilding. De aceea compania Mobiasbanca, care susține un stil de viață sănătos printre angajații săi și participă la diverse competiții sportive, nu a putut ignora Maratonul Internațional Chișinău.


2222

Direcția Mobiasbanca și-a asumat toate cheltuielile de participare, pentru ca angajații săi să se poată bucura de acest eveniment feeric. Ca rezultat, echipa băncii a adunat 29 de persoane!

Mobiasbanca participă la maraton timp de mai mulți ani și nu pur și simplu, ci cu o atitudine foarte responsabilă față de antrenament. O dovadă în plus este antrenamentul corporativ, organizat de clubul Sporter, care a întrunit participanții echipei Mobiasbanca la Maratonul Internațional Chișinău. Echipa, condusă de antrenorul Damien Granier, membru al Comitetului de Direcție al Băncii, se antrenează și, deja al treilea an consecutiv, participă la Maratonul Internațional Chișinău, confirmând solidaritatea, spiritul de echipă și modul activ de viață al angajaților Mobiasbanca.

4444

Participând la cauza comună, fiecare membru al echipei a avut ocazia să se pregătească de cursă, în funcție de distanța aleasă pentru maraton – 42, 21, 10 sau 5 km.

5555

Antrenorul a petrecut o înviorare cu echipa, după care a început antrenamentul propriu-zis.

După ce au alergat câțiva kilometri în jurul stadionului, sportivii amatori au „finisat“, demonstrând o pregătire fizică bună și o starea de spirit excelentă. Fiecare a alergat o anumită distanță, în funcție de scopul stabilit pentru Maratonul Chișinău.

6666

Ca bonus, toți membrii echipei Mobiasbanca au primit câte un maiou de brand din partea Sporter Club, cu logo-ul băncii.

7777

Angajații au avut ocazia de a comunica informal unii cu alții și de a descoperi multe calități uimitoare la colegi. Deci, orientarea aleasă de către direcția Mobiasbanca, în ceea ce ține de teambuilding, este una corectă!

8888

Pregătiți-vă echipa corporativă pentru cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău de la 1 octombrie!

Sporter oferă companiei Dvs. un teambilding ideal: creați-vă echipa corporativă, iar antrenorul nostru profesionist o va pregăti pentru cursa selectată. Rezultatul va fi nu numai un eveniment remarcabil în viața companiei, ci și o echipă sănătoasă și unită.

Dacă aveți întrebări sau dacă doriți să aplicați pentru formarea unui grup corporativ, îl puteți contacta prin telefon pe managerul Sporter: 76769994, 68251616 — Ecaterina.

Galerie Foto