• Română
    • Русский
    • English

Micii eroi au cucerit podiumul maratonului pentru copii Kids Run Day by Nordic


chisinau marathon, kids run day by nordicSâmbătă, 16 aprilie 2016, în centrul Capitalei s-a desfășurat cursa pentru copii Kids Run Day by Nordic, în ajunul celui de-al doilea Maraton din Chișinău.


kids run day by nordic, chisinau marathonÎn această zi minunată și însorită s-au aliniat la Start 300 de copii, care au alergat 200 m în trei categorii de vârstă:
– 5-6 ani
– 7-9 ani
– 10-12 anikids run day by nordic, chisinau marathonMenționăm că înregistrarea la cursa pentru copii a fost închisă cu 5 zile înainte de competiție, din cauza depășirii limitei de participanți în doar câteva zile. Între timp, copii au fost pregătiți pentru cursă de antrenoarea și profesoara Natalia Clipca, care i-a ajutat pe micii noștri campioni să se simte sportivi adevărați.chisinau marathon, kids run day by nordicÎnainte de startul competiției, Energy Fitness împreună cu participanții au efectuat câteva exerciții de încălzire sub ritmul muzicii vesele pentru un plus de energie și o porție de pozitivism.chisinau marathon, kids run day by nordicUlterior, micii sportivi s-au aliniat conform categoriei de vârstă și, astfel, a fost dat startul cursei pentru copii, unde fiecare pici a devenit campion, cucerind medalia maratonului. Iar primii trei cei mai rapizi atleți, băieți și fete, au primit dimplome și cadouri de la partenerii Kids Run Day by Nordic.chisinau marathon, kids run day by nordicArbitrajul în timpul competiției a fost efectuat de către arbitrii Federației de Atletism din Republica Moldova.

Toți participanții cursei au primit înghețată de la partenerul competiției ”Белая Бяроза”, apă de la OM și sucuri Jaffa. Cadourile micilor campioni au fost oferite de: Nordic, Energy Fitness, Viorica Cosmetic, BabyLand, Kidsco, Colibri, Ушастый Нянь și Green Life.
kids run day by nordic, chisinau marathonCompetiția de astăzi s-a încheiat cu un Flashmob organizat de către copii și prestația talentaților elevi ai școlii de dans ”Irina Pavlovskaia”.chisinau marathon, kids run day by nordicOrganizatorii cursei pentru copii Mama.md și Sporter.md au petrecut acest eveniment la un nivel înalt, care, indubitabil, poate fi și de succes!chisinau marathon, kids run day by nordickids run day by nordic, chisinau marathon