• Română
    • Русский
    • English

Micii campioni au încheiat pregătirile pentru Kids Run Day

KIDS RUN DAY se apropie cu pași grăbiți, iar micii campioni nu pierd timpul în zădar. Aceștia au ales să înceapă ziua de sâmbătă, 22 septembrie, în parcul ”Dendrariu”, unde a avut loc ultimul antrenament de pregătire pentru competiția lor, a celor mai entuziasmați sportivi.

Antrenamentul a fost unul foarte diversificat, copii au făcut de toate: s-au distrat, au zâmbit, s-au jucat, au alergat, iar pentru efortul depus au fost răsplătiți cu multe surprize din partea partenerilor Kids Run Day. Dar, să le luăm pe rând!

La începutul antrenamentului, copii au participat la o tombolă, organizată de brandul PUMA, iar fericitul câștigător a primit un certificat - cadou din partea companiei.

A urmat o încălzire ușoară, după care antrenoarea Natalia Zbîrnea a organizat o serie de jocuri sportive. Astfel, copiii au avut posibilitate atât să socializeze, cât și să facă efort fizic. 

Antrenamentul a continuat cu proba de alergare pe distanța de 100 m, astfel încât copiii să-și poată antrena rezistența și abilitățile de alergare la viteză. 

La sfârșitul antrenamentului, micii sportivi au fost răsplătiți cu sucuri delicioase de la Naturalis - partenerul titular al cursei Kids Run Day.

Kids Run Day va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. 

Cursele pentru copii vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe diferite: 400 m ( pentru copiii cu vârsta între 5 și 7 ani), 800 m ( de la 8 la 10 ani), 1200 m (11 - 12 ani) și competiția de 2000 m (pentru copiii de 13 - 14 ani).

Mai aveți câteva zile pentru ca să vă înregistrați la competiție pe site-ul oficial al evenimentului sportiv.