• Română
    • Русский
    • English

METRO Cash & Carry – Partener Oficial Sport Expo la Maratonul din Chișinău

Logo-MCC-Moldova

METRO Cash & Carry, unul dintre liderii comerciali de pe piața moldovenească, a devenit partenerul oficial al zonei Expo din cadrul Maratonului Internațional de la Chișinău.


METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO Group Wholesales & Food Specialist Company, unul dintre liderii comerţului la scară mondială în domeniul vânzării en-gros, servicii şi livrare de produse alimentare. În anul 2016, vânzările METRO Group au atins cifra de 58.4 miliarde Euro. Compania numără peste 220.000 de angajaţi şi operează în aproximativ 35 de ţări din Europa și Asia. Partea operaţională a afacerii este desfăşurată de diviziile de vânzări care operează independent pe piaţă: METRO/ Makro Cash & Carry- comerțul cash & carry; hipermarketurile Real; Media Markt și Saturn – electronice şi electrocasnice, Classic Fine Foods, Pro à Pro , Midban Rungis Express – servicii şi distribuţie de produse alimentare.

METRO Cash & Carry Moldova este o parte integrantă a diviziei internaţionale de vânzări METRO Cash & Carry.

METRO Cash & Carry a fost lansat oficial în Moldova în luna decembrie a anului 2004 prin deschiderea primului centru de distribuţie din Chișinău. La finele anului 2006, în Republica Moldova existau deja 3 magazine: Chișinău 1, Chișinău 2, Bălți, toate având o suprafaţă de vânzare de 19,000 de mp şi un număr de aproximativ 25.000 de articole alimentare şi nealimentare comercializate în fiecare magazin. În cadrul centrelor de distribuţie METRO Cash & Carry din Moldova, actualmente, activează 660 de angajați.

Vă reamintim că înregistrarea la probele: maraton, semi-maraton, cursele de 10 km și 5 km se desfășoară pe site-ul marathon.md. Numărul de participanți este limitat!