• Română
    • Русский
    • English

Maratonul Internațional Chișinău a împlinit astăzi 4 ani!

Pentru unii astăzi e o simplă zi de vineri, dar nu și pentru noi! Pe 26 aprilie 2015, în Moldova a avut loc primul Maraton Internațional Chișinău.

Ce s-a întâmplat mai departe? Mai departe au urmat și mai multe antrenamente, crearea echipelor sportive, deplasări peste hotare la competiții de talie internațională, noi prietenii, mândrie pentru rezultatele sportivilor, multe poze cu medaliile obținute în diferite colțuri ale lumii! Noi și noi limite atinse și un mod de viață absolut nou. Devii mai puternic nu doar fizic, dar și moral, acceptând noi provocări în cadrul fiecărui antrenament. Uite așa o nouă generație de oameni puternici. Mai mult ca atât, voi atrageți în sportul amator oamenii dragi vouă, pentru că împreună e mai ușor și mai plăcut să ajungi la linia de finiș. Vă mulțumim! Transmiteți în continuare această ștafetă!

Iar noi vă vom aștepta la linia de start al Maratonului Internațional Chișinău 2019, pe 29 septembrie, în PMAN.

Pe scurt, ce vrem noi să spunem. Din acel moment, 26 aprilie pentru noi este o mică sărbătoare mare! S-ar părea că patru ani nu e atât de mult, dar deja acum noi înțelegem cât de multe s-au schimbat. Astăzi e mai plăcut ca niciodată să revedem și să ne amintim de making of-ul primului maraton din istoria noastră :)