• Română
    • Русский
    • English

Mâine se vor desfășura competițiile „Kids Day Run by Naturalis”

A mai rămas doar o zi până la competițiile de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis”. Evenimentul sportiv va începe mâine la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Tineri alergători au la dispoziție patru distanțe, în funcție de categoria de vârstă: 400 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 5 și 7 ani), 800 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 8 și 10 ani), 1200 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 11 și 12 ani) și 2000 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani). În total, la competiții vor participa 500 de copii.

Toți participanții la „Kids Run Day” vor primi pachete de start și medalii la final. Câștigătorii competițiilor vor primi premii și cadouri din partea partenerilor. Reamintim, pachetele de start pot fi luate și astăzi la corturile de înregistrare, până la ora 19:00.

Primele competiții de alergare pentru copii „Kids Run Day” au fost organizate în anul 2015, în cadrul primului „Maraton Internațional Chișinău”. De atunci, competițiile s-au organizat anual, atrăgând atenția a sute de mici alergători și a părinților lor.

Organizatorii competițiilor de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis” sunt organizația sportivă Sporter, panoul de anunțuri gratuite - 999.md și cel mai popular forum pentru femei - mama.md.