• Română
    • Русский
    • English

Magazinul Multisport susține Maratonul Internațional de la Chișinău

Magazinul sportiv multibrand Multisport a devenit partenerul principalului eveniment sportiv al anului – Chisinau International Marathon.


Recent deschis, primul din Moldova magazin sportiv multibrand a strând sub un singur acoperiș o gamă largă de produse pentru toate tipurile de sport populare în țara noastră.

Brand-urile mondiale 4F, Mizuno, Skechers, Speedo, Adidas Kombat, Molten, Joerex, Mesuca, Sponeta sunt reprezentate în noul magazin direct de companiile producătoare.

Cei care admirau magazinul «Спортмастер» din Rusia și alți giganți multibrand de peste hotare se pot bucura acum. Deoarece și în țara noastră a apărut un «supermarket» sportiv demn de atenție.

Cine și ce?

Autorii proiectului, compania Power Team, de 16 ani funcționează pe piața nutriției sportive și echipamentului profesionist din Moldova. Vladimir Smirnov, directorul general al companiei, povestește că ideea creării unui astfel de magazin l-a preocupat de 15 ani. Nu a fost ușor de realizat, deoarece un asemenea proiect necesită investiții mari de energie și cunoștințe aprofundate despre multe tipuri de sporturi și inventarul necesar acestora.

Mai mult, organizatorii proiectului și-au pus scopuri ambițioase. În primul rând, ca brand-urile să fie reprezentate direct, nu prin intermediul altcuiva. În al doilea rând, să propună clienților prețuri avantajoase, capabilă să concureze chiar cu prețurile internet-giganților de peste hotare. Suprinzător, dar le-au reușit ambele.

Totuși, prețurile atractive pentru consumatori, deși sunt un aspect important, se găsesc doar pe locul doi în prioritățile Multisport. Pe locul întâi este calitatea înaltă a produselor. Adică, adidașii nu trebuie să fie doar un machet de încălțăminte, dar să îndeplinească mai multe funcții, asigurând confortul sportivului, protejându-l de traume și ajutându-l să obțină rezultate cât mai bune.

Încălțăminte

Adidașii în magazin sunt oferiți de marca Mizuno. Aceasta este o companie japoneză, un brand global, reprezentat și bine cunoscut în toată lumea. Alergătorii îl cunosc foarte bine și cu siguranță au comandat și au procurat produsele acestuia peste hotare. În Multisport găsiți atât modele din noua colecție, cât și cele din anul trecut, la prețuri reduse. Dacă comparăm prețurile unui model anumit în Multisport și într-un internet-magazin englez cunoscut, vom observa, că internet-gigantul a stabilit prețul aproximativ de 63 de euro, pe când în Multisport acesta este de doar 45 de euro (echivalent în lei). Pe lângă aceasta, în internet-magazine va fi nevoie să mai achitați livrarea, dar și mărimea/talpa/confortul sunt greu de determinat. La deschiderea magazinului au fost prezentate circa 100 de modele de adidași ale acestui brand.

Încă un brand de încălțăminte prezent în noul magazin este Skechers – producătorul american de încălțăminte pentru tineri. Încălțămintea Skechers are un design sportiv și oferă confortul maxim în timpul mersului de zi cu zi. Calitatea spumei este foarte înaltă – acestea amortizează atât de bine și plăcut, încât nici nu simți încălțămintea pe picioare. În magazin sunt prezentate o mulțime de modele de design și proprietăți diferite, așa că oricine va putea să-și găsească ceva pe plac. Menționăm că, spre deosebire de Mizuno, Skechers produce încălțăminte pentru uzul zilnic, și nu pentru antrenamente sportive profesioniste.

Haine

Hainele în Multisport sunt de asemenea oferite de brand-ul Mizuno. Pe lângă adidași, compania este bine cunoscută și pentru kimono-urile sale. Naționalele Japoniei și Franței de judo se îmbracă doar la ei. În magazinul Mutisport puteți găsi diverse modele de kimono ale acestui brand, începând cu cele mai ieftine – pentru tinerii judoiști, până la profesioniste, confecționate în Japonia. De asemenea, Mizuno produce haine excepționale pentru alergări, care la fel le puteți găsi pe rafturile noului magazin.

Încă un brand de haine care-l găsiți în magazin este marca poloneză 4F. Un brand foarte interesant, care combină calitatea înaltă, designul formidabil și prețurile accesibile. Sortimentul este foarte larg, așa că nu veți avea dificultăți în a alege un set întreg de la ciorapi la…

Echipament și altele

Compartimentul produselor pentru luptători este oferit de Adidas Combat Sport. Multisport a devenit reprezentantul oficial al brand-ului în Moldova. Sortimentul include mănuși, shinguard-uri, rashguard-uri, saci, punchbag-uri și multe alte produse pentru lupte.

Bicicletele sunt oferite de brand-urile Giant și Cube. Sunt și multe alte produse pentru alte tipuri de sporturi, spre exemplu șireturi speciale pentru triatlon, îmbrăcăminte pentru înot Speedo, etc.

Și, desigur, aici puteți găsi mașini de exerciții, nutriție sportivă, energizanți, produse pe care PowerTeam se specializează de mult timp.

Cum atrag clienții

Întrebarea despre produsele contrafăcute în cazul Multisport nici nu apare, deoarece magazinul colaborează direct cu brand-urile. Aici se depune mult efort pentru ca ofertele să fie mai bune decât ale concurenților. Se urmărește sortimentul, se fac reduceri pentru clienți permanenți, se oferă garanție la o mulțime de produse, se prezintă noi colecții. În Multisport se ascultă cu atenție cererile clienților, se iau în considerare nevoile acestora și se aduc la comandă produsele necesare.

Consultanții magazinului sunt numaidecât profesioniști. Toți aceștia au trecut un training special și o atestare. Reprezentații brand-urilor vin în compania PowerTeam pentru a organiza diverse seminare.

În scurt timp, compania planifică implementarea unei metode instrumentale de alegere a încălțămintei, când calculatorul alege modelul potrivit Dvs după forma tălpii.

Multă atenție se oferă confortului cumpărătorilor. Lângă magazin găsiți o parcare, rampe pentru persoane cu disabilități, așa că sportivii paralimpici nu vor avea dificultăți în a vizita magazinul.

Dacă încă nu ați fost în noul magazin, vă recomandăm să-l vizitați. Cu siguranță veți pleca de acolo cu o cumpărătură avantajoasă. Magazinul se găsește pe str. Decebal 6/1 (vis-a-vis de magazinul JUMBO).