• Română
    • Русский
    • English

Magazinul de nutriție sportivă Sport Pitt va participa la Sport Expo

sport pitt, sport expo

Magazinul de nutriție sportivă își va prezenta produsele la expoziția Sport Expo, care va avea loc la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, pe 15-17 aprilie 2016.

Sport Pitt este specializat în nutriție sportivă. Toate produsele, care sunt expuse în cadrul magazinului sunt certificate în SUA, Europa și în Republica Moldova.


Produse oferite – alimente sportive  pentru cei care duc un stil de viață activ. Nutriția sportivă permite sporirea rezistenței și a forței, dar și îmbunătățește sănătatea. Nu implică un impact negativ asupra digestiei, însă nu substituie o masă completă. Mai cu seamă că produsele nu au nici o atribuție cu dopajul.

maratonul international chisinau, sport expo sport expo, maratonul international chisinau

La expoziția Sport Expo va fi reprezentată doar o mică parte din gama magazinului Sport Pitt asociată cu jogging-ul.

Vizitatorii expoziției vor putea să achiziționeze geluri energetice și de restabilire special concepute pentru sportivi. Datorită microelementelor din compoziție, acest tip de alimentație sportivă se va potrivi excelent pentru antrenamente istovitoare și competiții.

De asemenea, în cadrul expoziției vor fi prezentate o mulțime de fluide răcoritoare și surse energetice. Băuturile din această categorie vor permite nu doar suplinirea lichidelor, dar vor restabili și energia. Mai mult decât atât, datorită echilibrării meticuloase a ingredientelor, lichidul vă va permite să faceți față cu crampelor musculare, va menține echilibrul de apă și sare și va inspira o porție de energie atletului. Avantajul incontestabil este abilitatea de a le consuma ”din mers” în timpul competiției.

maratonul international chisinau, sport expo maratonul international chisinau, sport expo

O categorie aparte îi revine batonașelor energizante, care de asemenea reprezintă un element important în alimentația corectă a sportivilor. Combinația eficientă de vitamine, aminoacizi și alte elemente benefice permite să țineți piept oboselii și să vă recuperați după antrenament.

Acestea și multe altele pot fi găsite la expoziția Sport Expo, la standul Sport Pitt.

Sport Expo va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale și se va desfășura timp de trei zile, 15, 16 și 17 aprilie.