• Română
    • Русский
    • English

Magazinul „21K Sports” susține începătorii și profesioniștii Maratonului Internațional Chișinău 2018

„21K Sports” este o echipă, care urmează și promovează un stil sănătos de viață în Moldova, oferind numai produse testate și de cea mai înaltă calitate.

Pe 30 septembrie 2018, ziua în care se va desfășura Maratonul în Republica Moldova, „21K Sports” își va sărbători aniversarea. Magazinul a apărut pe piață exact cu un an în urmă. „21K Sports” a adus în țară cele mai bune și exclusive produse, cum ar fi:

  • SiS (Science in Sport) - legendara hrană sportivă, care este considerată cea mai bună și cea mai eficientă pentru sportivi. Hrana sportivă SiS (Science in sport, England) este liderul suplimentelor sportive, care a fost testat în Informed Sport Marea Britanie, WADA și a fost permis la Jocurile Olimpice. Sportivii care au luat SiS, au câștigat 34 de medalii la olimpiada de la Rio. Echipele cum ar fi Team SKY și Manchester United Football Club, au înregistrat rezultate excelente datorită nutriției sportive SiS.

  • Compressport (Swiss) - lider în producția tricotajului compresiv pentru sport. Produsele Compressport sunt inovatoare și extrem de tehnologice. Utilizarea acestora permite sportivilor profesioniști și amatorilor unui stil de viață activ să se antreneze fără traume, astfel îmbunătățindu-și performanțele sportive. Produsele Compressport sunt testate în cele mai dificile condiții pe care le putem găsi (Abu Dhabi, Hawaii, Mont Blanc, deșertul Sahara ...), acolo unde au loc cele mai dure curse din lume.

  • Încălțăminte sportivă de marcă „Inov-8 (Anglia)” - lider printre producătorii de încălțăminte sportivă destinată pentru drumuri accidentate. Adidașii confortabili, ușori, rezistenți la uzură și cu o amortizare bună, au adus proprietarilor acestora multe victorii, nu numai la antrenamente, ci și la competiții! Marca „Inov-8” este considerată liderul încălțămintei OCR (Obstacle Course Racing – alergare cu obstacole). Conform „Runner’s World USA” și „RoadRunners”, modelele de genul ParkClaw 275, X- Talon 230, TerraUltra 290, TrailRoc 270 sunt considerate cele mai potrivite pentru teren accidentat, iar modelele pentru fitness și Cross Fit, se află în topul 5 din lume.

Magazinul sportiv „21K Sports” este un loc, în care orice atlet începător sau profesionist poate găsi produse funcționale, nutriție sportivă, suplimente și încălțăminte la prețuri accesibile.

Magazinul se află în centrul comercial „Jumbo", etajul 3;

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/21K.SportsMD;

Telefon: 069 874 515;

Reamintim, Maratonul Internațional Chișinău 2018 se va desfășura în capitală pe 30 septembrie.

Accesați site-ul marathon.md pentru a vă înregistra la curse.