• Română
    • Русский
    • English

La Chișinău are loc cursa pentru copii Kids Run Day by Naturalis

Azi, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se desfășoară evenimentul sportiv Kids Run Day by Naturalis. Competiția are loc în cadrul celui de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău.

Tinerii alergători urmează să depășească distanțele alese în prealabil: 400 metri (pentru participanții cu vârstele de 5-7 ani), 800 metri (pentru participanții cu vârstele de 8 - 10 ani), 1200 metri (pentru participanții cu vârstele de 11 - 12 ani) și 2000 metri (pentru participanții cu vârstele de 13 - 14 ani). 

În total, la competiția Kids Run Day by Naturalis vor participa 500 de mici atleți. Fiecare dintre ei va primi o medalie de participant la cursă, iar învingătorii din fiecare categorie vor avea parte de premii, oferite de organizatori și partenerii evenimentului.

Pentru prima dată, competiția Kids Run Day a fost organizată în 2015, în cadrul primului Maraton Internațional Chișinău. De atunci, cursele pentru copii se petrec în fiecare an, atrăgând atenția a sute de tineri sportivi și părinți ai acestora.

Kids Run Day by Naturalis este un eveniment organizat de asociația publică sportivă Sporter, panoul de anunțuri gratuite 999.md și cel mai popular forum pentru femei mama.md.