• Română
    • Русский
    • English

Kids Run Day 2019: înregistrarea este deschisă!

Pe 28 septembrie, în cadrul celui de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru copii „Kids Run Day 2019”. Dacă doriți să vă înregistrați la cea mai grandioasă cursă de alergare pentru copii, o puteți face, începând de acum.

Competiția „Kids Run Day 2019” se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale. Cursele de alergare vor începe la ora 10:00 și vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe separate: 

- La cursa de 400 de m, pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani, pe care au împlinit-o înaintea sau în ziua evenimentului sportiv.

- La cursa de 800 de m, pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani, pe care au împlinit-o înaintea sau în ziua evenimentului sportiv.

- La cursa de 1200 de m, pot participa copiii cu vârsta de 11 și 12 ani, pe care au împlinit-o înaintea sau în ziua evenimentului sportiv.

- La cursa de 2000 de m, pot participa copiii cu vârsta de 13 și 14 ani, pe care au împlinit-o înaintea sau în ziua evenimentului sportiv.

Nu ratați șansa de a vă înregistra copilul la competiția „Kids Run Day 2019”.

Înregistrarea are loc pe site-ul oficial al evenimentului - marathon.md

Pachetul de start include un tricoul oficial, numărul de participare, precum și diferite cadouri din partea partenerilor. 
În ziua evenimentului, toți participanții vor primi câte o medalie de finisher, iar câștigătorii vor fi premiați cu cadouri și premii valoroase. 

Reamintim, cursele de alergare pentru copiii „Kids Run Day” s-au desfășurat pentru prima dată în anul 2015, în cadrul primului „Maraton Internațional Chișinău”. De atunci, acestea se organizează anual.

Organizatorii cursei „Kids Run Day by Naturalis” sunt organizația sportivă Sporter, panoul de anunțuri gratuite - 999.md și cel mai popular forum pentru femei din Moldova - mama.md.