• Română
    • Русский
    • English

Întreaga echipă GARMIN se pregătește pentru Maratonul Internațional din Chișinău

Pe 12 septembrie, partenerul și participantul Maratonului Internațional din Chișinău, compania GARMIN, a ieșit cu toată echipa sa la un antrenament corporativ de alergare în cadrul pregătirii pentru competiții.


Antrenamentul a fost petrecut de antrenorul și sportivul activ Liviu Croitoru, care reprezintă compania GARMIN.

Așadar, antrenamentul poate fi divizat în partea teoretică, unde participanții au făcut cunoștință cu bazele tehnicii corecte de alergare, și partea practică, unde sportivii amatori au avut posibilitatea să însușească mai bine cunoștințele obținute.

Pe lângă aceasta, sportivii au aflat multe lucruri noi despre alimentarea echilibrată, echiparea corectă și distribuirea optimă a eforturilor în timpul antrenamentelor.

De asemenea, antrenamentul de la Sporter le-a oferit angajaților GARMIN posibilitatea să-și cunoască producția din aspectul consumatorilor. Nu este un secret că sportul modern este de neconceput fără componenta electronică. Cu ajutorul producției GARMIN, sportivul de astăzi poate afla toată informația despre alergarea sa fără ajutorul altcuiva.

Astfel, angajații GARMIN nu doar și-au perfecționat pregătirea fizică și și-au întărit spiritul de echipă prin intermediul comunicării informale, dar și și-au ridicat nivelul profesional, lucru care numaidecât va avea un impact pozitiv în activitatea generală a companiei.

Compania americană GARMIN este cel mai mare producător de dispozitive de navigație GPS. GARMIN este liderul mondial după cantitatea fabricată și comercializată de produse pentru acest tip de activitate. Fără îndoială, GARMIN a pus bazele sistemului GPS mondial!

GARMIN întotdeauna a fost liderul în domeniul dezvoltărilor GPS. În special, inginerii GARMIN au fost primii care au creat un receptor GPS de aviație pentru aterizări non-precizie, și au prezentat cel mai mic și mai convenabil GPS pentru persoanele care duc un stil de viață activ. Suntem siguri că, în cazul în care Dvs sunteți un susținător al tehnologiilor moderne, cu siguranță nu veți sta mult pe gânduri GPS-receptorul cărei firme să-l alegeți.

Merită menționat, că GARMIN este partenerul permanent al SPORTER în organizarea evenimentelor sportive de anvergură. Nici cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău nu a devenit o excepție.

Dar echipa companiei tale?

Înscrieți compania, firma sau organizația Dvs la antrenamentul corporativ de la Sporter în cadrul pregătirii pentru Maratonul Chișinău. Antrenorii noștri vor ajuta compania Dvs să se alăture unui mod de viață sănătos și să se cunoască mai bine în afara oficiului, la alergări.

Alergați împreună 5 sau 10 km la Maratonul Chișinău în tricouri asemănătoare, și primiți medalia de finisare. Vă pare imposibil? Nu aveți decât să încercați!

Telefonați-ne la numărul: 076769994 sau scrieți-ne pe e-mail – corolenco@sporter.md.