• Română
    • Русский
    • English

Înghețata Sandra ne va răcori la Sport Expo


chisinau marathon, sport expo
În cadrul expoziției Sport Expo 2016 nu vor fi prezentate doar echipament și servicii sportive, dar va fi instalată și Food-Zone, unde orice doritor va avea posibilitatea și să manânce. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea să se delecteze cu înghețată Sandra.


Înghețatata Sandra sprijină și promovează un mod activ un stil de viaţă sănătos, astfel încât este partener la multe evenimente și activități sportive. Și în acest an, Sandra susţine cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău.

Înghețata Sandra este prezentată în diferite variații și combinații de gust și forme, de la clasicul plombir în pahare de vafe și eschimo, până la rulade de îngheţată și mousse.

Mai mult decât atât anul trecut compania Sandra a invitat un specialist francez, unul dintre cei mai renumiți producatori de îngheţată din lume. Mulțumită celor mai bune ingrediente procurate nu doar din străinătate dar și de pe piața autohtonă, a fost creată o nouă înghețată cu un gust absolut uimitor. Specialiștii companiei au creat aproximativ 30 de combinații de gusturi diferite, inclusiv vanilie de Madagascar, ciocolată, fistic, portocale și fructe de pădure.

Dacă doriți să gustați din noile înghețate Sandra, veniţi la expoziţia Sport Expo care se va desfășura între 15-17 aprilie, în Piața Marii Adunări Naţionale.