• Română
    • Русский
    • English

În centrul Chișinăului se desfășoară Pasta Party și briefing-ul pentru participanții la Maratonul de la Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, pe teritoriul Food Court, în cadrul celui de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, se desfășoară Pasta Party pentru participanții la viitoarele cursele. Evenimentul a început la ora 17:00 și are loc chiar acum.

Toți alergătorii știu că înainte de maraton trebuie sa se încarce bine cu carbohidrați, iar unul dintre cele mai ușor de digerat și, desigur, delicioase alimente, care conțin glucide, sunt pastele. Evenimentul se desfășoară nu numai pentru a ajuta sportivii să se încarce cu carbohidrați, ci și pentru a face posibilă comunicarea între aceștia.

În cadrul evenimentului, va avea loc un briefing pentru participanții la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”. Briefing-ul va fi condus de Dmitri Voloșin, atletul amator, participant la diferite curse internaționale, cum ar fi ”Ultramarathon Comrades”, Maratonul de la Polul Nord și cursa de șase zile prin nisipurile Saharei. Dmitri va vorbi despre noutățile viitorului maraton, își va împărtăși experiența cu participanții și va oferi sfaturi utile începătorilor.

Reamintim, cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău” va avea loc mâine, 30 septembrie. Cursele vor începe la ora 9:00 în Piața Marii Adunări Naționale.