• Română
    • Русский
    • English

High five Maratonului Internațional Chișinău!

Prieteni! Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că până la „Maratonul Internațional Chișinău” au rămas doar 100 de zile! Pentru noi, maratonul din anul acesta va fi unul special, pentru că va fi al cincilea – unul aniversar! Sperăm că această aniversare o vom sărbători împreună! Când? Pe 28 și 29 septembrie! Unde? Ca de obicei, în Piața Marii Adunări Naționale!

În special pentru voi, vom organiza un weekend dedicat în totalitate sportului:

Pe 27 septembrie vom deschide orășelul sportiv „Sport Expo”, unde vă veți putea ridica pachetul de start. De asemenea veți avea ocazia să cumpărați ceva ca amintire de la cel mai popular festival sportiv din țară sau să vă completați echipamentul sportiv. 

Pe 28 septembrie, îi așteptăm pe sportivii juniori la „Kids Run Day”!

Pe 29 septembrie, îi așteptăm pe TOȚI! Absolut pe toți! Indiferent de vârsta, sex, naționalitate, limbă vorbită sau preferințe culinare :) „Maratonul Chișinău” vă așteaptă cu brațele deschise! 

Distanțele vor fi foarte diferite - de la 5 km (pentru începători), până la 42 km (pentru cei mai ”vânjoși”!). 

Veți putea alege una dintre distanțele competitive: 5 km, 10 km, 21 km și, desigur, 42 km! Suntem convinși că mulți dintre voi sunt pregătiți să depășească distanța unui maraton complet!  

Iar dacă 5 km e prea mult pentru voi, atunci, vă invităm la „Fun Run” -  o cursă de proporții, veselă și prietenoasă, de 1,5 km :) O sărbătoare sportivă în toată legea !

Participarea la „Fun Run” este gratuită. Intrați în cursă alături dec întreaga familie sau gașca de prieteni - va fi distractiv! Iar dacă nu veți reuși să vă înțelegeți din timp, cu siguranță vă veți întâlni chiar de-a lungul traseului ;) Așa cum nouă ne place să „colorăm” alergătorii, conform vechii tradiții,  toți participanții vor primi cadou câte un tricou! Apropo, dacă veniți împreună cu prietenii, nu ezitați să vă luați costume amuzante. Distracția va fi și mai aprinsă!

Marele start va fi deschis de cei mai tari dintre toți sportivii – paralimpicii din cadrul categoriei Marathon for All”.

Dacă voi aveți îndoieli, noi suntem siguri că veți putea participa! :) Dacă nu în calitate de participanți, atunci cu siguranță în calitate de suporteri! Sportivii nu spun asta, dar o vom spune noi pentru ei - susținerea, țipetele de încurajare ale fanilor reprezintă un stimul inegalabil! De aceea, veniți să încurajați prietenii și pe cei dragi :) Așadar, mai întâi vă veseliți la cursa „Fun Run”, iar apoi rămâneți să-i susțineți pe cei care vor decide să concureze pentru medalii!  Dați-i „five" alergătorului de pe pistă și fiți atenți să nu vă contaminați și voi cu „virusul maratoniștilor”.

Știm că mulți participanți vor veni din diferite țări ale lumii. Îi așteptăm pe toți! Iar mulți dintre voi vor veni din diferite raioane ale Moldovei. Pe voi vă așteptăm și mai mult!

De asemenea, știm că anul acesta vor participa și cei care anul trecut au încercat să depășească 1,5 km, 5 km sau 10 km, iar anul acesta au decis să-și încerce forțele la o distanță mai mare :) Bravo, ne mândrim cu voi!

Este timpul să vă verificați ”efectul” antrenamentelor de pe parcursul anului și să participați la cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”! Sărbătoarea preferată e pe drum!

Dacă sunteți gata să faceți față provocării și să participați la cea mai grandioasă cursă de alergare, acum e momentul potrivit să vă înregistrați: https://marathon.md/ro/!

High five Maratonului Internațional Chișinău!