• Română
    • Русский
    • English

Herbalife Moldova este partenerul în nutriție al Maratonului Internațional Chișinău

Herbalife Moldova va fi alături la Maratonul Internațional din Chișinău- ca partener în nutritie Herbalife și va susține distanța de 5 km. Fiecare participant la această distanță va primi câte un Baton Proteic pentru un surplus de energie.


Herbalife Moldova va fi prezent în zona Sport Expo cu un cort special amenajat în care Membrii Herbalife vor oferi consultaţii wellness gratuite, sfaturi personalizate de nutriţie pentru spectatori și susținători.

La nivel global, Herbalife  se mândrește cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriției pentru mai mult de 250 de atleți, echipe și evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles. Herbalife susține sportivi și evenimente sportive aceasta fiind o inițiativă ce reflectă angajamentul companiei pentru un stil de viață sănatos și active.

Despre Herbalife®

Herbalife Ltd. (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei ce oferă o gamă variată de produse obţinute în urma unor cercetări ştiintifice menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa herbalife.md.