• Română
    • Русский
    • English

Gurinel TV sprijină talentul tinerilor atleți ai cursei KIDS RUN DAY

Pentru că a fost conceput pentru a susține orice copil talentat și dornic să se afirme, Gurinel TV a devenit partener media al celui mai așteptat eveniment sportiv pentru copii, KIDS RUN DAY by Naturalis! 

Gurinel TV este prima și unica televiziune din Republica Moldova, care difuzează doar materiale dedicate copiilor.

Apărut în 2013, Gurinel TV reușește să atragă din ce în ce mai mulți telespectatori prin programul său divers, distractiv și colorat destinat copiilor, dar și întregii familii. În prezent, grila Gurinel TV conține emisiuni pentru copii (”Copil cu Stil”, ”TV Star”, ”Căsuța cu Povești”), emisiune pentru toată familia (”Active Family”), desene animate dublate în limba română, ore de engleză și program muzical pentru copii (”Clipe Muzicale”).

Gurinel TV este un post emis prin cablu, având acoperire pe întreg teritoriul țării.

Potențialul de audiență al postului Gurinel TV este de aproximativ 300.000 de telespectatori, targetul declarat fiind copiii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, dar și părinții și buneii acestora. Gurinel TV are scopul de a oferi posibilitatea fiecărui copil talentat să se facă văzut și apreciat.

Echipa acestui post TV tinde să fie în continuu alături de copii, să le ofere materiale distractive, educative care să-i ajute să se dezvolte și să se simtă motivați. KIDS RUN DAY by Naturalis este un prilej perfect pentru Gurinel TV de a-și demonstra încă o dată grija și dragostea pentru copii, de aceea, pe 29 septembrie, va fi alături de micii curajoși care se vor întrece în curse. 

Competiția Kids Run Day by Naturalis reprezintă o cursă de alergare pentru copii și se desfășoară în cadrul evenimentului “Chisinau International Marathon 2018”.