• Română
    • Русский
    • English

GSS-SECURITATE - siguranță pe durata Maratonului Internațional Chișinău 2018

Organizația privată de Securitate „GSS-SECURITATE" SRL este partenerul celei de-a patra ediții a „Maratonului Internațional Chișinău”, care se va desfășura în capitală pe 30 septembrie 2018.

„GSS-SECURITATE" SRL va asigura securitatea în Piața Marii Adunări Naționale în timpul „Maratonului Internațional Chișinău 2018”, împreună cu o echipă de profesioniști experimentați în realizarea sarcinilor organizatorice complexe.

Partenerul de securitate nu va permite nicio încălcare pe teritoriul desfășurării cursei. De asemenea, colaboratorii „GSS-SECURITATE” vor monitoriza și siguranța funcționării expoziției „Expo Sport”.

Compania „GSS– SECURITATE” posedă o strategie sigură de dezvoltare și o înțelegere clară a pieței și a clienților. Gama largă de servicii permite satisfacerea nevoilor clienților și planificarea pe termen lung a cooperării avantajoase reciproce cu aceștia. Nivelul ridicat al competenței și calificările profesionale ale echipei creează relații strânse cu Partenerii și cresc fiabilitatea afacerii.

Principiile de bază, care stau la baza strategiei de securitate a companiei noastre, sunt:

„GSS-SECURITATE” este o echipă de profesioniști!

Având în vedere experiența în domeniu, acumulată de-a lungul anilor, și bazându-ne pe tradițiile fundamentale ale specialiștilor companiei de securitate și a agențiilor de aplicare a legii, a fost formată o echipă de oameni care gândesc la fel. Personalul nostru combină tradiționalul cu activitățile inovatoare ale sistemului de securitate, astfel ca orice sarcină să fie îndeplinită cu succes. Noi învățăm și ne dezvoltăm continuu, pentru a deveni cea mai bună echipă.  

„GSS-SECURITATE” este în pas cu timpul (Up-to-date)!

Analizând solicitările pieței și, în același timp, dezvoltându-ne într-un mediu extrem de competitiv, obiectivul nostru strategic  este întotdeauna de a fi cu „un pas înainte." Noi utilizăm doar echipamentul modern de înaltă calitate și utilizăm propriul know-how.

„GSS-SECURITATE” are grijă de fiecare client!

Principiul fundamental, care stă la baza relației cu clienții, este posibilitatea de a oferi servicii de calitate, dezvoltând o cooperare reciproc avantajoasă. Suntem mereu preocupați de esența problemei și lucrăm mereu la modelarea situației. Grija pentru fiecare client este punctul forte al companiei noastre.

„GSS-SECURITATE” este un punct de reper!

Activitatea reușită, coerentă și încrezătoare a companiei noastre este meritul experienței de succes a celor peste 10 ani de activitate. Pe propria experiență, demonstrăm cum trebuie de lucrat ca la carte și cum trebuie de făcut, așa încât clienții să ni se adreseze prin recomandarea altora. Echipa „GSS-SECURITATE” știe că este ghidul multor organizații concurente, ceea ce o face să devină mult mai responsabilă și mai atentă în îndeplinirea misiunii.

„GSS-SECURITATE” este viitorul!

Obiectivul primordial al companiei „GSS–SECURITATE” este oferirea serviciilor de calitate, asigurând siguranța profesională în diferite medii. În acest sens, depunem efort maxim, ridicând continuu nivelul așteptărilor și stabilind diferite sarcini, pe care le îndeplinim cu succes. Acestea și alte aspecte ne axează pe poziția de frunte în furnizarea serviciilor de securitate.

Cheia unei afaceri de succes este perfecțiunea!

În contextul afacerilor moderne, mulți directori de companii doresc să fie absolut siguri, atât de siguranța personală, cât și de cea a partenerilor și a personalului. În prezent, pe piața serviciilor de securitate sunt solicitați numai profesioniștii cu înaltă calificare, care pot răspunde rapid la amenințările emergente interne și externe. Toate acestea vă permit reducerea semnificativă a cheltuielilor și oferă posibilitatea de a vă concentra asupra afacerii. Compania „GSS-SECURITATE” își asumă întreaga responsabilitate pentru calitatea serviciilor de securitate oferite. Încrederea, onestitatea, integritatea, profesionalismul, responsabilitatea - acestea sunt principiile care ghidează compania „GSS-SECURITATE”, protejând interesele clienților săi de orice fel de încălcări ilegale în cele mai extreme situații.

„GSS-SECURITATE” își prețuiește reputația și respectă cu strictețe toate obligațiile contractuale la toate etapele de muncă, concentrându-se astfel asupra stabilirii relațiilor de parteneriat pe termen lung, ghidate de principiile onestității și decenței.

„GSS-SECURITATE” VĂ GARANTEAZĂ SIGURANȚA!

Puteți afla mai multe detalii despre compania „GSS-SECURITATE” pe site-ul gss.md.