• Română
    • Русский
    • English

Grand Mersi Pasta Party va îmbunătăți rezultatele Dvs la Maratonul din Chișinău

Tradițional, înainte de fiecare maraton major se desfășoară Pasta Party – o ”încărcare” cu carbohidrați mâncând pasta! Datorită partenerului nostru, mărcii comerciale Grand Mersi, cel de-al treilea Maraton Internațional din Chișinău nu va fi o excepție. Dacă deja v-ați înregistrat și ați achitat taxa de participare, numaidecât veți gusta din pasta delicioasă și nutritivă la petrecerea Grand Mersi Pasta Party.


Petrecerea cu pasta este un ritual obligatoriu înainte de un start serios asemenea celui de care se pregătesc acum alergătorii – fiecare sportiv care cunoaște lumea sportului nu doar din auzite, înțelege importanța acestui eveniment.

În ce constă importanța? Macaroanele conțin așa-numiții carbohidrați lungi. Această denumire carbohidrații au primit-o datorită faptului că organismul îi absoarbe foarte încet, respectiv aceștia îi oferă mai multă energie. Dar carbohidrații lungi nu se conțin în toate felurile de macaroane, ci doar în cele confecționate din soiuri de grâu dur. Anume pachetele cu astfel de macaroane de la Grand Mersi, de tip Farfalle, vor fi pregătite și servite tuturor participanților la petrecerea cu pasta.

Dietologii sportivi recomandă să obțineți de la 45% până la 65% de calorii din carbohidrați înainte de cursă (și, cu cât mai mare este distanța ce va trebui parcursă, cu atât mai mare este procentul). De aceea, un prânz îmbogățit cu carbohidrați în ajunul competițiilor sau antrenamentelor va ajuta mușchii să capete o cantitate suficientă de glicogen.

Organizatorii țin cont de toate recomandările specialiștilor, de aceea a fost decis ca în ajunul Maratonului Internațional Chișinău, mai precis sâmbăta, pe 30 septembrie, să fie petrecută Grand Mersi Pasta Party în Piața Marii Adunări Naționale în Food Zone BarBar.

Petrecerea va avea loc de la 17:00 până la 19:00. Fiecare participant al Maratonului Chișinău va primi un cupon pentru pasta gratuită de la Grand Mersi în kit-ul său de start. Iar ceilalți, care vor dori să savureze pasta împreună cu sportivii, vor putea procura o porție la prețuri accesibile.

Organizatorii maratonului invită toți participanții la petrecere, unde veți putea nu doar să supliniți forțele organismului, dar și să petreceți timpul frumos alături de alți sportivi și echipa Sporter.

Grand Mersi Pasta Party te așteaptă!

Încă nu te-ai înregistrat la Maratonul din Chișinău?

Intră pe site-ul marathon.md, selectează una din distanțe – 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km și înregistrează-te la cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău.

Numărul de locuri este limitat!