• Română
    • Русский
    • English

Grand Mersi – partenerul titular Pasta Party

După cum se știe, pasta e un produs ce conține așa-numiții „carbohidrați leneși”. Deoarece descompunerea acestora durează mai mult timp decât de obicei, organismul primește o sursă durabilă de fructoză – anume ceea de ce are nevoie înainte de starturile pe distanțe lungi pentru a păstra energia până la sfârșitul cursei.


De aceea, în cadrul celui de-al treilea Maraton Internațional din Chișinău va fi desfășurată Pasta Party (”petrecerea cu macaroane”), partenerul titular al căreia a devenit marca comercială «GRAND MERSI».

Pasta Party se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, în Food Zone. Fiecare participant va primi în kit-ul său de start un cupon, pe care-l va putea schimba pe 30 septembrie în schimbul unei porții copioase și delicioase de pasta. Menționăm că, cea mai populară pasta este Farfalle. Anume aceasta o veți găsi în kit-urile de start și la stand-urile cu degustare. Acesta este tipul/forma preferată de adulți și copii.

GM-1-V01_2017.09.11_16.15.56_

Compania Moldagroproduct a fost fondată în februarie 2002 și se specializează pe producerea, importul și exportul produselor alimentare de calitate excepțională, care satisfac toate standardele internaționale. Compania dispune de un spectru vast de mărci comerciale pentru toate categoriile de clienți: Grand Mersi, «Lider», «Black Gold», «Best Time», «Царь», «Затейница» și multe altele, care au obținut un renume nu doar în Moldova, ci și peste hotare.

Marca comercială «GRAND MERSI» a fost recunoscută de Camera de Comerț a RM drept «Marca comercială a anului» în 2008, 2014, 2015 și 2016: de 2 ori în nominația «Favoritul anului» și 1 dată «Lider» în concursul «Marca Comercială». A obținut două medalii de aur și două statuete ”Mercuriul de aur”.

«GRAND MERSI» este sinonimul unei producții de calitate înaltă și sortiment vast, într-un ambalaj comod.

GM-1-V01_2017.09.11_16.15.04_

Marca «GRAND MERSI» este unul din cei mai mari furnizori de paste alimentare din Republica Moldova, dovadă fiind cota pe piață ce o ocupă compania. Marca «GRAND MERSI» «Pasta di semola di grano duro» a meritat încrederea clienților datorită calității impecabile și a accesibilității produselor sale.

Pasta «GRAND MERSI» se produce doar din soiuri de grâu dur. În decursul mai multor ani acestea sunt macaroanele preferate de locuitorii țării noastre.