• Română
    • Русский
    • English

Gedeon Richter participă la Sport Expo

chisinau marathon, gedeon richter

La expoziția sportivă va fi prezentă și Reprezentanta companiei ungare Gedeon Richter, care va informa sportivii cu ce complexe de vitamine și minerale să-și suplinească forțele, pentru a fi plini de energie și vitalitate. Reprezentanții companiei vor informa despre importanța administrării complexelor ce conțin vitamine, minerale și oligoelemente în perioade de suprasolicitări fizice și intelectuale, atât la adulți, cât și la copii.


Gedeon Richter – una dintre cele mai mari companii farmaceutice în Europa Centrală și de Est cu o istorie de 115 ani, care este antrenată în producerea și marketingul produselor farmaceutice finite, a substanțelor active și a produselor intermediare, precum și în activitatea de cercetare în domeniul farmaceutic. Compania este prezentă în peste 45 de țări și unește 6 uzine, 29 reprezenanțe, 37 subdiviziuni comerciale și întreprinderi mixte. În întreaga lume numărul angajaților în cadrul „Gedeon Richter” se estimează la peste 11 000 de persoane. Portofoliul companiei deține peste 200 produse de o calitate înaltă, folosite în toate domeniile medicinii, deși prioritatea de vîrf o are dezvoltarea medicamentelor din domeniul cardiologic, psiho-neurologic și ginecologic.
sport expo, gedeon richter

Gedeon Richter este activă și în dezvoltarea medicamentelor biosimilare. În 2015, vânzările acestui grup au depășit 1,1 miliarde EURO. Aproximativ 10 % din vânzările „Gedeon Richter” sunt îndreptate spre cercetare și dezvoltare, ceea ce îi permit să-și mențină pozițiile printre leaderii ramurii.

Reprezentanța oficială a fost deschisă în 1997 și devenise a doua structură a producătorului ungar în Moldova, după ÎM Moldo-Ungară „RihPanGalFarma”, care activează din 1996. Construcția celor două depozite de standard european (în Chișinău și Bălți) și lansarea rețelei proprii formată din 55 farmacii social orientate, i-au permis companiei să implementeze modelul vertical integrat de mișcare a medicamentelor – unic în Moldova.

Astăzi pe piața farmaceutică locală nu există alte companii care să aibă un distribuitor propriu, care să efectueze achiziții directe de medicamente de la uzină, o reprezentanță oficială și o rețea de vinzări cu amănuntul de marcă. Acest sistem elimină apariția costurilor suplimentare în procedura de livrare a medicamentelor și sporirea prețului final al acestora în farmacii. În toate subdiviziunile sale din Moldova sunt angajați circa 300 cetățeni moldoveni. Potrivit datelor Pharmaceutical Marketing Group, compania „Gedeon Richter” deja mai bine de 15 ani deține întâietatea pe piața farmaceutică din Moldova, unde actualmente activează peste 400 producători străini și locali.

Veți reuși să vă familiarizați cu producția companiei pe 15-17 aprilie la expoziția Sport Expo, care  va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale.