• Română
    • Русский
    • English

Este lansat procesul de producție a medaliilor pentru Maratonul Internațional din Chișinău

maraton, medalii

Este lansat procesul de producție a medaliilor pentru Maratonul Internațional din Chișinău, informează organizatorii pe pagina oficială marathon.md.


În timp ce dvs. vă antrenaţi şi vă pregătiţi activ pentru Maratonul Internaţional din Chişinău, noi nu rămânem în urmă şi ne ocupăm de aspectele organizatorice ale maratonului, pentru ca participarea dvs. la competiţie să fie de neuitat.

Aşadar, vă informăm că acum se lucrează producția medaliilor pentru participanţii maratonului. Deja este gata clişeul şi a demarat procesul de ştanţare. Apropo, medaliile sunt fabricate în Moldova. Chiar şi prin acest fapt ţinem să subliniem că acesta este maratonul NOSTRU, de pe pământul natal.

Medaliile comemorative vor fi înmânate tuturor finaliştilor la cursele de 10, 21 şi 42 km. Pentru fiecare distanţă medalia va fi individualizată, cu indicarea distanţei.

chișinău, medalii

Amintim că deja a fost lansat şi procesul de fabricare a tricourilor Maratonului din Chişinău, care la fel sunt produse în Moldova, la fabrica Verdesca.