• Română
    • Русский
    • English

Echipa Unimedia e gata să cucerească medaliile Maratonului din Chișinău

Unimedia are în redacție o echipă tânără, creativă care pe lângă faptul că își face meseria cu dibăcie și responsabilitate, aducându-ne zilnic știri proaspete, se implică în diverse activități și nu ratează nicio ocazie de a se dezvolta, de a învăța ceva nou și de a consolida relația de amiciție dintre angajați. Pe 30 septembrie, jurnaliștii de la UNIMEDIA se vor întrece în cursa Chișinău International Marathon! Iar pentru că vor să fie mereu printre primii, aceștia n-au trecut peste antrenamentul de pregătire!

Ieri, 28 septembrie, în parcul Valea Morilor, membrii echipei Unimedia ”s-au supus” antrenorului Vitalii Gheorghiță și au executat întocmai exercițiile de încălzire, au făcut jogging și au fost ochi și urechi la sfaturile instructorului.

Iar cum antrenamentele de pregătire s-au încheiat cu succes, echipei nu-i rămâne decât să aștepte marele eveniment pentru a pune în practică lecțiile învățate!

Chișinău International Marathon se află la cea de-a patra ediție. Duminică, 30 septembrie, toată lumea este invitată în PMAN pentru a se relaxa, distra și nu în ultimul rând, pentru a-i susține pe bravii atleți care s-au înregistrat la curse!