• Română
    • Русский
    • English

Echipa Mobiasbanca își continuă antrenamentele pentru Maratonul din Chișinău

Duminica trecută a mai fost petrecut încă un antrenament pentru persoanele ce reunesc calitățile de sportivi amatori și angajați ai băncii – reprezentanții companiei Mobiasbanca. Merită menționat că echipa Mobiasbanca este una dintre cele mai responsabile echipe și nu scapă nici o oportunitate de a se pregăti pentru Maratonul Internațional Chișinău, care va avea loc deja pe 1 octombrie.


Acesta nu a fost primul antrenament al Mobiasbanca. Echipa s-a adunat colectiv într-un parc din capitală, unde, sub îndrumarea alergătorului și antrenorului său Damien Granier, a continuat pregătirile active.

Echipa Mobiasbanca din start se evidențiază pe fonul celorlalți – toți angajații au o stare fizică excelentă, sunt veseli și sportivi. În plus, ei se evidențiau din fluxul de alergători (duminica dimineață în parcul Valea Morilor erau aproape 100) datorită tricourilor de firmă cu emblema Sporter și o inscripție mare Mobiasbanca.

Fiecare angajat al companiei și-a planificat antrenamentul în concordanță cu distanța aleasă pentru maraton: 42, 21, 10 sau 5 km. Însă, după parcurgerea distanței stabilite, echipa a fost atât de entuziasmată, încât a prelungit antrenamentul cu încă câteva cercuri.

Iar la finele antrenamentului angajații companiei au organizat o fotosesie improvizată. Cu toate acestea, sportivii îndeplineau rugămințile fotografului atât de ușor și înviorat, încât nici nu-ți venea a crede că acești oameni au petrecut un antrenament complet de alergare.

Organizația Sporter este sigură că echipa Mobiasbanca va obține rezultate bune la cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, iar scopurile propuse de echipă vor fi chiar depășite.

FOTO

Pregătiți echipa Dvs corporativă pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie!

Sporter propune companiei Dvs un teambuilding perfect: formați o echipă corporativă, iar antrenorul nostru profesionist o va pregăti pentru participarea la distanța selectată. Drept rezultat, veți avea parte nu doar de un eveniment major în viața companiei, dar și de un colectiv sănătos și unit.

Puteți adresa întrebările Dvs sau transmite cererea pentru crearea unei echipe corporative managerului clubului Sporter, telefonând la numerele de telefon: 76769994, 68251616 – Ecaterina.