• Română
    • Русский
    • English

Echipa Iute Credit este pregătită pentru maraton

Echipa Iute Credit va participa la cel mai grandios eveniment sportiv al anului – cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău 2018”. 

Membrii echipei au decis să se pregătească intens pentru această competiție, de aceea au ieșit la aer curat în parcul Valea Morilor și au organizat un antrenament de alergare, condus de antrenorul Sporter Natalia Zbîrnea.

Ca orice altă ocupație profesională, antrenamentul corporativ a fost împărțit în mai multe etape. Prima etapă a fost încălzirea, după care au urmat exercițiile speciale de alergare de rezistență și putere. Antrenamentul s-a sfârșit cu o întindere a mușchilor, care ajută la trecerea domoală din starea activă în cea pasivă.

Pe lângă efectuarea exercițiilor fizice și a practicării abilităților de alergare, personalul a primit și diferite sfaturi utile din partea antrenorului Sporter.

Reamintim că „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cea mai rapidă și cea mai convenabilă companie de credite - Iute Credit este partenerul titular al cursei „Fun Run” de 1,5 kilometri, care se va desfășura în cadrul Maratonului.

Cei care doresc să participe la evenimentul sportiv se pot înregistra pe site-ul marathon.md.