• Română
    • Русский
    • English

Echipa EFES și-a întărit puterile înainte de Maratonul Internațional Chișinău

Joi, 20 septembrie, în parcul pitoresc Valea Morilor a avut loc un antrenament de pregătire pentru cea de-a patra ediție a „Maratonului Internațional Chișinău 2018”. Echipa EFES, care va participa la maraton, și-a testat puterile și a primit sfaturi din partea antrenorului Sporter - Natalia Zbîrnea, cu privire la tehnica corectă de alergare pe distanțe lungi.

Antrenamentul corporativ a fost împărțit în mai multe etape. Prima etapă a fost încălzirea, după care au urmat exercițiile speciale de alergare de rezistență și putere. Antrenamentul s-a sfârșit cu o întindere a mușchilor, care ajută la relaxarea lor treptată.

Pe 30 septembrie va avea cel mai grandios eveniment sportiv al anului – „Maratonul Internațional Chișinău”. Atât participanții înregistrați, cât și susținătorii vor avea ocazia să simtă sprijinul partenerului oficial al evenimentului - producătorul de bere EFES.

Berea fără alcool este ideală pentru cei care doresc să se împrospăteze, să-și restabilească rezerva de energie și să-și întărească puterile. Radler conține cantitatea necesară de carbohidrați și vitamina C, care vă vor ajuta să vă reîncărcați corpul!

Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pentru a patra oară, pe 30 septembrie 2018.

Pentru a participa la curse, este necesar să se vă înregistrați pe site-ul oficial: marathon.md.