• Română
    • Русский
    • English

Duminică ne pregătim pentru Chisinau Marathon

Chiar și în zi de sărbătoare, Sporter este gata să petreacă antrenamente de alergare pentru participanții Maratonului de la Chișinău.


Pe 27 august ne vedem în parcul Dendrarium din capitală la tradiționalul antrenament Long Run. Veniți să vă încărcați cu o doză de vivacitate și bună dispoziție.

Vă reamintim că întâlnirea de duminică va fi deja cea de-a opta ediție a antrenamentului Long Run. De această dată, exercițiul va începe la ora 8 dimineața, în parcul Dendrarium.

Ca de obicei, antrenamentul se va desfășura sub supravegherea unui antrenor experimentat de la clubul Sporter, care vă poate ajuta la dezvoltarea abilităților de alergare și la adoptarea unei tactici potrivite pentru competiție.

Deci, dacă doriți să obțineți un rezultat optim pentru Dvs., vă așteptăm pe 27 august, ora 8 dimineața, în parcul Dendrariu la cea de-a opta ediție Long Run. Ne vedem lângă intrarea principală.

Conform tradiției, la antrenament va avea loc tombola de cadouri motivante din partea sponsorului evenimentului, brandul Puma.