• Română
    • Русский
    • English

Duminică ne pregătim pentru Chisinau Marathon

În weekendul trecut s-au desfășurat concomitent două antrenamente Long Run din cadrul pregătirilor pentru Maratonul de la Chișinău.


Sâmbătă, 12 august, Long Run-ul a fost pentru prima dată organizat la Tiraspol. La cursă au participat 20 de atleți amatori. Antrenamentul a fost petrecut de către sportivii transnistreni, Dmitri Boguș, Natalia Cerchez și Vitalie Cerchez.Duminică, 13 august, la Chișinău s-a desfășurat deja a 6-a ediție a antrenamentului Long Run, care a reușit să adune 60 de sportivi amatori.


Și pentru că a devenit deja tradiție ca în fiecare weekend să se petreacă antrenamente, duminică, 20 august, va avea loc cel de-al 7-lea antrenament Long Run. De această dată, toți doritorii sunt așteptați în parcul Valea Morilor. Ca și până acum, fiecare participant va alerga individual distanța aleasă pentru marea cursă de maraton. Vă reamintim, că Maratonul Chișinău constă din câteva curse: 42 km 195 m, 21 km 0975 m,10 km, 5 km, Fun Run (1,5 km). 

De asemenea, ținem să menționăm că antrenamentele se desfășoară sub supravegherea unui antrenor experimentat, care vă poate ajuta la corijarea tehnicii și adoptarea unei tactici potrivite pentru competiție.

Așadar, dacă doriți să obțineți un rezultat optim pentru Dvs., vă așteptăm pe 20 august, ora 9 dimineața, în parcul Valea Morilor la cea de-a șaptea ediție Long Run! Ne vedem la parcarea de la Moldexpo. 

Nu uitați de încă o tradiție – tombola de cadouri motivante din partea sponsorului evenimentului, brandul Puma. 

Reamintim că înscrierea la Maratonul Internațional Chișinău continuă pe site-ul marathon.md. Toți doritorii de a participa la cursele de 42 km, 21 km, 10 km și 5 km sunt obligați să se înregistreze online și să achite taxa de participare. Numărul de locuri pentru participare este limitat!