• Română
    • Русский
    • English

Dexalgin® - Pune stop durerii și hai la Chișinău International Marathon

Înainte de orice competiție, ca să își mențină o condiție fizică bună și o stare de sănătate favorabilă, sportivii țin cont de anumite reguli: alimentație potrivită, antrenamente regulate, odihnă suficientă etc. Astfel, în ziua competiției, aceștia se simt perfect pregătiți pentru a intra în cursă. Totuși, există situații imprevizibile care le pot da peste cap toate planurile. O simplă durere de măsea îl poate împiedica pe un alergător să-și atingă obiectivele! De asemenea, după competiție, durerile musculare sunt inevitabile...

Pentru ajuta participanții să depășească astfel de momente, Dexalgin® a devenit partener oficial Chișinău International Marathon! 

Cursa se află la cea de-a patra ediție și se va desfășura la 30 septembrie 2018


Dexalgin® este un analgezic eficient şi rapid, utilizat pentru tratamentul simptomatic al durerii uşoare şi moderate, cum ar fi durerea musculoscheletală acută.

Durerea acută începe brusc şi este, de obicei, tăioasă. Aceasta poate reprezenta un avertisment de boală sau o ameninţare la adresa organismului. Durerea acută poate fi una de intensitate uşoară, care durează doar câteva minute, dar poate fi şi de intensitate înaltă, care durează mai multe săptămâni.

Dexalgin® este un analgezic efectiv, rapid şi în general bine tolerat. Pentru ameliorarea mai rapidă a durerii, se recomandă consumarea conţinutului unui plic pe stomacul gol (cu cel puţin 15 minute înainte de masă), deoarece în acest fel granulele vor fi absorbite mai uşor.

Dexalgin® este un medicament antiinflamator şi este disponibil fără prescripţie medicală. 

Dexalgin® este disponibil în farmacii sub formă de comprimate filmate şi sachet cu granule pentru soluție orală cu gust de lămâie.

Dexalgin® - Efect analgezic rapid la momentul potrivit.

Pentru mai multe informații, accesați www.dexalgin.md

Acesta este un medicament și se eliberează fără prescripție medicală. Citiți cu atenție prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului. Certificat de înregistrare Dexalgin®: registered: 25 mg comprimate filmate 23455 din 13.04.2017. Certificat de înregistrare Dexalgin ® 25 mg sachet cu granule pentru soluţie orală Nr. 24019 din 16.11.2017. Material elaborat la data de 04.07.2018. Codul materialului: MD_DEX_23_2018_v01_web. Reprezentanţa “Berlin-Chemie/Menarini” în Republica Moldova: str. Alexandru cel Bun, 85, or. Chişinău, MD-2012, Tel.: (+373 22) 21 25 58; (+373 22) 24 33 95; Fax: (+373 22) 24 42 84