• Română
    • Русский
    • English

Cum s-a desfășurat promoția organizată de Accent.md pentru participanții la cursa Fun Run?

Luni, 1 octombrie, la ușile magazinului Accent.md s-a format o coadă foarte lungă de cumpărători. Participanții la cursa distractivă „Fun Run” au venit pentru a-și ridica cadourile, pregătite de partenerul „Maratonului Internațional Chișinău” - magazinul Accent.md, în cadrul promoției desfășurate.

Conform condițiilor promoției, primii cinci vizitatori ai magazinului vor primi cadouri valoroase, iar restul participanților vor primi o reducere până la 30% pentru orice produs din magazin. Pentru a beneficia de promoție, participanții trebuie să aibă cu ei brățara cu numărul de participare la cursa „Fun Run”.

Au fost atât de mulți oameni dispuși să primească premii, încât partenerii au adăugat încă zece cadouri la cele cinci promise. Astfel, 15 norocoși au primit cadouri din partea magazinului Accend.md. Printre premiile valoroase s-au numărat: trackere de fitness Xiaomi "MiBand 2", un ceas inteligent Xiaomi "Amazfit Bip" White și un ceas Ticwatch S Black based on Google Wear.

Reamintim, proprietarii de brățări cu număr de participare la cursa „Fun Run” pot vizita magazinul Accent.md și cumpăra bunuri la o reducere până la 30%, prezentând brățara cu numărul personal. Promoția este valabilă pe tot parcursul lunii octombrie!