• Română
    • Русский
    • English

Cum s-a desfășurat loteria organizată de magazinul LiMon la Maratonul Chișinău?

Cel de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău, care a avut loc pe 30 septembrie, a bucurat participanții cu multe surprize. Una dintre ele a fost o tombolă organizată de partenerul evenimentului - magazinul de echipament LiMon. Tombola a avut loc înainte de premierea câștigătorilor competiției. Tragerea la sorți s-a desfășurat cu ajutorul numerelor BIB personale ale participanților la cursele de 5 km, 10 km, 21 km și 42 km.

Cei mai norocoși au câștigat premii de valoare: un cuțit-macetă Gerber Paraframe, un cuțit Gerber Bear Grylls Survival, un cuțit Gerber Bear Grylls Fixed și un cuțit Gerber Gator. Cuțitele Gerber pot fi utile nu numai în timpul călătoriei, ci și în viața de zi cu zi. 

Magazinul LiMon echipează profesioniștii din diferite discipline sportive extreme. Angajații companiei LiMon duc un stil de viață activ: alergă, înoată, se ocupă de ciclism, călătoresc prin munți. Acest lucru îi ajută să formeze un sortiment bazat pe nevoile lor și ale clienților.

Magazinul LiMon dispune de un sistem de bonusuri și prețuri convenabile pentru sportivii și partenerii loiali. Dacă clienții magazinului au obiective și întrebări referitoare la produsele magazinului, echipa LiMon, cu siguranță, va organiza o întâlnire și va oferi consultanța necesară.

Magazinul LiMon este situat chiar în centrul orașului Chișinău, vizavi de monumentul principal.

Ne vedem la LiMon!