• Română
    • Русский
    • English

Cu RADLER - Maratonul Internațional Chișinău va fi ALTCEVA!

Unul dintre cele mai tari evenimente sportive din Republica Moldova - Chișinău International Marathon - se apropie cu pași grăbiți! Pe 30 septembrie, alergătorii înregistrați la cursă precum și suporterii acestora vor avea parte de susținerea producătorului de bere EFES - partener oficial al evenimentului!

 În urma efortului fizic, organismul pierde o cantitate considerabilă de energie. Această energie poate fi restabilită rapid prin aportul/consumul de alimente cu conținut de nutrienți cu viteză mare de absorbție în sânge.

Nutrienții necesari în primele minute de restabilire sunt glucidele, proteinele cu molecula mică și mineralele. De asemenea, consumul de lichide este mai mult decât esențial pentru restabilirea și menținerea energiei. 

Toate acestea sunt prezente în berea fără alcool și în băutura răcoritoare Radler.

Berea fără alcool este perfectă pentru cei care vor să își reîncarce bateriile și să-și întărească forțele cu o doză potrivită de hamei, iar Radler vine cu un aport de glucide și vitamina C ce vor contribui la revigorarea organismului! 

Chișinău International Marathon se află la cea de-a patra ediție și se va desfășura pe 30 septembrie 2018. Cei care vor să se înregistreze la cursă, pot accesa site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md.