• Română
    • Русский
    • English

Compania DYNINNO se pregătește pentru Maratonul Internațional din Chișinău

DSC_0346

Există o părere că sportul și lucrul în oficiu sunt două lucruri absolut incompatibile. Noul nostru partener internațional, compania DYNINNO, a spulberat acest mit, demonstrând că cămășile de oficiu pot fi ușor schimbate pe tricouri de firmă, pantofii cu tocuri – pe încălțăminte sportivă confortabilă, iar colectivul este capabil să schimbe temele de discuție legate de lucru pe cele sportive, care au devenit cele mai importante în procesul cuceririi noilor topuri sportive.


DSC_0495

Compania DYNINNO susține pe deplin modul de viață sănătos al angajaților săi, motivul din care nu a ezitat să le ofere posibilitatea de a participa la Maratonul Internațional din Chișinău. La consolidarea spiritului sportivilor a contribuit antrenamentul de la clubul Sporter, la care s-au adunat participanții Chisinau International  Marathon de la DYNINNO.

DSC_0448

Condusă de antrenorul-mentor Vitalie Gheorghiță, echipa a petrecut duminica un antrenament în parcul Valea Morilor. Angajații companiei au făcut cunoștință cu bazele tehnicii corecte de alergare, particularitățile strategice ale parcurgerii distanțelor lungi, specificul alimentării și echipării unui maratonist.

DSC_0537

Angajații companiei s-au isprăvit cu brio cu normativele sportive stabilite de antrenor, fără a pierde ocazia de a comunica și a împărtăși istorii despre victoriile sportive precedente. Fiecare a demonstrat o pregătire fizică excelentă și o atitudine optimistă față de evenimentul ce se apropie.

DSC_0573

Vă reamintim, că DYNINNO este la fel partenerul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. 

DYNINNO este o companie multinațională globală, care se specializează pe prestarea serviciilor în domeniul telefoniei de contact, analizei financiare și marketing-ului, dar și oferă soluții tehnice pentru un șir de operațiuni exclusive ale clienților, care doresc să-și ridice obiectivele de afaceri la un nou nivel. Compania și-a obținut succesul datorită cadrelor valoroase, unei infrastructuri globale și cunoștințelor unice despre obținerea rezultatelor remarcabile în administrarea afacerii, folosind o rețea internațională de business-contacte în diferite domenii: începând de la deplasări și terminând cu distracția. Pe lângă aceasta, compania oferă proiectelor antreprenoriale începătoare posibilitatea de a se dezvolta în mediul online.

Scopul companiei este «crearea și promovarea inovațiilor prin intermediul tehnologiilor, cultivând evoluția globală a echipelor noastre multinaționale, folosindu-le experiența, valoarea și talentul».

GALERIE FOTO

DSC_0550

Dar echipa companiei tale?

Înscrieți compania, firma sau organizația Dvs la antrenamentul corporativ de la Sporter în cadrul pregătirii pentru Maratonul Chișinău. Antrenorii noștri vor ajuta compania Dvs să se alăture unui mod de viață sănătos și să se cunoască mai bine în afara oficiului, la alergări.

Alergați împreună 5 sau 10 km la Maratonul Chișinău în tricouri asemănătoare, și primiți medalia de finisare. Vă pare imposibil? Nu aveți decât să încercați!

Telefonați-ne la numărul: 076769994 sau scrieți-ne pe e-mail – corolenco@sporter.md.