• Română
    • Русский
    • English

Compania „Jivy Group" se pregătește pentru maraton

Pentru cineva miercurea este o zi obișnuită de lucru, iar pentru angajații companiei „Jivy Group", miercurea este ceva mai mult decât o zi potrivită pentru activități fizice la aer liber, împreună cu colegii. Pe 26 septembrie, reprezentanții companiei „Jivy Group" s-au adunat în Parcul Valea Morilor pentru a participa la un antrenament corporativ și pentru a se pregăti de maraton. Antrenamentul a avut loc sub îndrumarea antrenorului clubului Sporter - Natalia Zbîrnea.

Prima etapă a antrenamentului de pregătire a fost tradiționala încălzire, după care, angajații companiei „Jivy Group” au început să facă exerciții fizice speciale de rezistență și putere. Etapa finală a antrenamentului a fost o cursă de alergare în jurul lacului. La finalul antrenamentului, Natalia Zbîrnea a interacționat cu participanții și le-a răspuns la toate întrebările.

Participarea corporativă la Maraton nu este doar o simplă provocare pentru companie, ci un adevărat team-building, care va consolida relația între colegi, și va introduce numele companiei în istoria Maratonului de la Chișinău. Participarea corporativă la Maraton este o oportunitate de a promova compania și de a demonstra curajul și atitudinea angajaților acesteia.

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cei care doresc să participe la maraton, pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.

GALERIE FOTO