• Română
    • Русский
    • English

Chisinau Marathon: Antrenament de alergare alături de clubul Sporter și Puma

Continuăm să ne pregătim în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Sâmbătă, 15 iulie, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare “Long Run”. 


Locul: Dendrarium, Buiucani (taxa de intrare - 5 lei)

Începutul - 09:30 

Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorilor clubului Sporter, care, în baza nivelului de pregătire fizică și a scopurilor propuse, va determina pentru fiecare sportiv distanța traseului.

În cadrul antrenamentului de duminică, partenerul titular al semi-maratonului PUMA va desfășura un concurs. Premiul îl va ridica un norocos care a participat la antrenament. În cadrul tombolei va fi pus în joc un certificat-cadou, prin intermediul căruia câștigătorul poate ridica un anumit premiu în magazinul sportiv PUMA. 

Menționăm că tombola de la PUMA se va desfășura săptămânal, la fiecare antrenament Long Run din cadrul pregătirilor pentru Maratonul din Chișinău.

Antrenamentul este GRATUIT!

Reamintim că înregistrarea pentru Chisinau International Marathon poate fi efectuată pe site-ul marathon.md. Doritorii de a participa la probele de 42 km, 21 km, 10 km și 5 km trebuie să îndeplinească înregistrarea electronică și să achite taxa de participare.

Numărul de participanți este limitat!

Mai multe informații la numărul de telefon: 076769994.