• Română
    • Русский
    • English

Ce fel de suvenire puteți cumpăra la Sporter Shop

„Maratonul Internațional Chișinău” este una dintre atracțiile țării noastre, care ademenește turiștii și sporește prestigiul Republicii Moldova. Acesta este cel mai grandios și cel mai masiv eveniment sportiv al țării, care va rămâne pe mult timp în inimile fanilor și ale participanților la Maraton. Noi suntem absolut siguri că veți dori să achiziționați câteva suvenire ca amintire de la „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 30 septembrie 2018.

Special pentru maraton, a fost elaborat un design unic al accesoriilor, care vor fi disponibile în magazinul de suvenire la maraton:

- Cana Maraton Chișinău va deveni cel mai frumos suvenir în setul Dvs. de căni. Este important ca sportivii să bea multă apă. Beți apă din cana preferată!

- Cană termos Maraton Chișinău. A venit toamna, iar iarna îi calcă pe urme. Fie ca ceaiul, care va rămâne cald pentru mult timp, să vă încălzească organismul, iar designul cănii să vă încălzească sufletul cu amintirile despre realizările Dvs.

- Magnet Maraton Chișinău. Designul magneților a fost elaborat cu o atenție deosebită. Fie ca de fiecare dată când îl veți vedea, să vi se ridice dispoziția și nivelul de autoapreciere.

- Breloc. Acum, legătura Dvs. de chei va fi ținută de inelul de siguranță al Maratonului de la Chișinău. Inelul simbolizează legătura. Păstrați legătura cu sportivii! Păstrați legătura cu sportul!

- Brățară din silicon. Una dintre cele mai recente tendințe în modă. Exprimați-vă apartenența la sport. Anume brățările vă permit să recunoașteți sportivii în rândul numărului mare de oameni. Un accesoriu universal pentru bărbați, femei și copii.

- Tricou Sporter. Tricourile sunt concepute special pentru sport. Culoarea deschisă ridică dispoziția și este văzută de departe. Într-un astfel de tricou, la sigur veți fi observat în timp ce treceți drumul.

- Rucsac Maraton Chișinău. Rucsacul este un accesoriu necesar pentru toți sportivii. Este încăpător, ușor și ocupă puțin spațiu. Eliberați-vă mâinile, capul și duceți-vă la alergat!

Toate acestea și alte accesorii vor fi disponibile în Sporter Market-ul din Piața Marii Adunări Naționale. Magazinul va fi deschis începând cu data de 28, până pe 30 septembrie 2018.