• Română
    • Русский
    • English

Calea maratonistului: o întâlnire cu Iaroslav Mușinschi

Sâmbătă, 29 septembrie, pe teritoriul Food-Court-ului din cadrul „Maratonului Internațional Chișinău”, va avea loc o întâlnire cu un om, care știe totul despre alergare. Este vorba despre recordmanul și maratonistul Iaroslav Mușinschi.

Campionul are în spate o experiență grandioasă și o sumedenie de victorii incredibile la competițiile naționale și internaționale de alergare. Iaroslav este gata să-și împărtășească cunoștințele și secretele de succes cu publicul, așa că nu pierde ocazia să-l cunoști și să primești sfaturi utile înainte de „Maratonul Internațional Chișinău 2018”.

Întâlnirea se va desfășura în formatul „întrebare-răspuns". Durata seminarului: 60 de minute, între orele 14.00 și 15.00. Intrarea este gratuită.

Iaroslav Mușinschi a stabilit recordul național la SemiMaraton, alergând distanța într-o oră 02 minute și 43 secunde, și la Maraton - 2 ore 08 minute și 32 secunde. În perioada 1993 – 2013, el a fost membru al echipelor naționale și olimpice din Moldova. Iaroslav a reușit să participe la trei ediții ale Jocurilor Olimpice: în anul 2000, la Sydney, în anul 2008, la Beijing și în anul 2012, la Londra. De asemenea, Iaroslav este campion european printre polițiști la alergare. Printre realizările sale se numără și recordul țărilor balcanice la maraton, și titlul de cel mai bun maratonist din Europa, în perioada 2009-2012. Această listă este foarte lungă, dar un lucru este clar - dacă ai decis să participi la Maratonul ce urmează, pur și simplu nu poți pierde întâlnirea cu sportivul Iaroslav Mușinschi.

Maratonistul va vorbi despre secretele trecerii de la distanțele medii de alergare la cursele mai lungi. De asemenea, la întâlnire vei afla despre complexitatea antrenamentelor corecte și despre cât de important este rolul unui antrenor în obținerea rezultatelor sportive remarcabile.

Iaroslav Mușinschi sprijină dezvoltarea sportului în Republica Moldova prin participarea sa la diferite concursuri naționale. Iar pe 30 septembrie, împreună cu sportivii amatori pe care îi pregătește, precum și cu alți mii de entuziaști, va participa la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”.

Vino să primești sfaturi utile de la un adevărat campion și să te înregistrezi la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”.