• Română
    • Русский
    • English

Bucură-te de frumuseţe cu Oriflame – partener oficial Wellness

Compania Oriflame este partener oficial Wellness la Maratonul Internațional din Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie în centrul capitalei R. Moldova.


Ți-ar plăcea să faci parte din minunata lume a frumuseții? Oriflame îţi oferă șansa să cunoști oameni noi și să descoperi tot timpul cele mai noi produse cosmetice.

Noi  oferim frumusețea inspirată de visuri, cu formule dezvoltate cu ajutorul celor mai recente tehnologii științifice pentru a contribui la frumusețea ta.

Frumusețea pentru noi înseamnă mai mult decât cosmetice, ea te ajută să arăți și să te simți minunat din interior către exterior cu produse care variază, de la suplimente nutriționale la o întreagă gamă de cosmetice.

În fiecare an, Oriflame lansează sute de noi produse cosmetice și wellness şi la fiecare 3 săptămâni, vei redescoperi un nou catalog cu ultimele tendințe în modă, cele mai recente inovații în îngrijirea pielii, a corpului și părului sau oferte speciale, gândite doar pentru tine.

Visurile oamenilor, ele ne inspiră să creăm produse atractive și o experiență plăcută de shopping. Avem o gamă largă cu sute de produse noi pentru toate vârstele și nevoile. Cumpărăturile cu Oriflame sunt întotdeauna distractive și relaxante. În plus, câștigi și bani făcând shopping. Ce poate fi mai frumos?

Produsele Oriflame sunt create în Suedia, conțin doar ingrediente naturale, iar devotamentul nostru pentru inovație, siguranță și calitate, le clasează pe un nivel înalt în industria cosmetică.

Află mai multe informații despre produsele cosmetice Oriflame pe www.oriflame.md.