• Română
    • Русский
    • English

Alergați prin Chișinău împreună cu Azbuca Travel

Există câteva metode de a afla istoria orașului: studierea surselor istorice, excursiile pe jos sau cu autobuzul prin oraș, sau cu un ghid. Dar astăzi în lume, din ce în ce mai mult, își dobândesc popularitatea excursiile, care combină tururile prin oraș cu activitatea de alergare. Anume astfel de servicii oferă compania turistică Azbuca Travel.

Excursiile de alergare prin oraș sunt pentru cei care iubesc să fie mereu în mișcare. Excursiile de acest format reprezintă o combinație reușită dintre un program cultural, multă comunicare și fitness. Nu este necesar să fii un CMS, ca să te poți bucura de o excursie de alergare. Ritmul confortabil de alergare, pe care îl poți alege, îți va permite să faci multe opriri în locurile pitorești ale Chișinăului, fără să obosești fizic. Depășind fiecare sută de metri, vei observa cum se schimbă priveliștile Chișinăului, precum secvențele unui film istoric. Ritmul turului nu va influența conținutul acestuia – vom acorda timpul necesar pentru a cunoaște fiecare loc pe care îl vom vizita, iar distanța dintre locurile turistice o vom parcurge alergând. 

Traseul excursiei este stabilit astfel încât să fie posibil de vizitat toate locurile importante din istoria Chișinăului: casa lui Karl Schmidt, conacurile familiilor Crupenschi și Catargi, Colina Pușkin și legendara Moară Roșie. Distanța care urmează să fie depășită cu ghidul este de 10-12 km. În timp de două ore, te vei scufunda în trecutul glorios al capitalei noastre și vei iubi pentru totdeauna acest oraș uimitor.

Excursiile se desfășoară în limbile rusă, română și engleză. Grupul poate include de la 5 la 15 persoane. Costul excursiei este de 200 de lei.

Pentru a alerga prin oraș, în compania unui ghid erudit, trebuie să completezi formularul Google. În plus, pe 28 și 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, în cortul de înregistrare vei fi așteptat de un angajat al companiei Azbuca Travel, care îți va povesti despre toate detaliile acestor excursii.

De asemenea, poți veni și pe 30 septembrie în PMAN, ca să-i sprijini pe cei care vor participa la „Maratonul Internațional Chișinău”!