• Română
    • Русский
    • English

Aleargă la Maraton sub ritmurile „Poli Disc – Novoe Radio"

Postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio" este bucuros să participe atât informațional, cât și muzical la campania de promovare a unui stil de viață sănătos.

Emisiile postului de radio „Poli Disc – Novoe Radio" reprezintă atât muzica, cât și comunicatele de presă, care permit radioascultătorilor să fie la curent cu toate evenimentele din țară și din străinătate. De asemenea, postul de radio transmite în direct emisiunea „Новое приглашает" - un program de știri din viața culturală, dar și multe alte emisiuni tradiționale cu dedicații muzicale și concursuri cu premii și cadouri. În plus, undele radio mai transmit și show-ul matinal popular – „StarПерцы". 

Postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio" difuzează cele mai vii compoziții ale interpreților ruși și moldoveni.  

Postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio" poate fi ascultat în orice colț al lumii. Pentru aceasta e destul să vizitați site-ul oficial al postului de radio - newradio.md.

Diapazonul FM al postului de radio „Poli Disc – Novoe Radio" este disponibil în diferite regiuni ale Moldovei. Chișinăul și regiunile centrale pot prinde unda radio 103,7 FM. Raionale din partea de nord a țării: Bălți - 106.2 FM, Edineț - 105.4 FM. Cele din partea de sud: Vulcănești - 102,7 FM, Căușeni, Tiraspol, Bender - 103,0 FM.

"În fiecare an, printre participanții la „Maratonul Internațional Chișinău”, puteți găsi un număr mare de radioascultători ai postului nostru de radio. De aceea, anul acesta, postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio" va susține cu mult entuziasm acest eveniment grandios în calitate de partener oficial", notează reprezentanții postului de radio.