• Română
    • Русский
    • English

Aleargă 5 km la Maratonul Internațional din Chișinău împreună cu toată familia

Vă reamintim despre noua distanță de 5 km a Maratonului Internațional din Chișinău. Această distanță va fi ușor de parcurs nu doar pentru tine, dar și pentru toată familia ta!


La antrenamentele de grup de la Sporter o mulțime de companii s-au asigurat că alergarea alături de colegi de muncă fortifică spiritul de echipă, oferind comunicării în colectiv un sentiment de încredere reciprocă. Aceeași regulă este valabilă și în cazul familiei.

Când cineva din membrii familiei începe să opteze pentru un mod de viață sănătos, schimbările intervin și în viața celorlalți. Primii care își dau acordul la propunerea de a alerga sunt copiii – aceștia și așa aleargă toată ziulica, acum e nevoie doar să îndreptați această energie în direcția cea bună și pe traseul cel bun.

Și iată că ați obținut deja multe. În momentul în care vă decideți să participați la cel de-al treilea Maraton din Chișinău, care se va desfășura pe 1 octombrie, într-o atmosferă plină de sărbătoare, membrii familiei Dvs nu vor mai avea decât să se alăture acestei inițiative.

13077059_918999621578821_8733894494045978013_n

Înregistrând toată familia la distanța de 5 km, Dvs veți parcurge întregul traseu în mai puțin de o oră, în schimb veți umple weekend-ul cu emoții nemaipomenite și o victorie comună!

De asemenea, fiecare participant va primi frumoasa medalie tradițională, care va aminti tuturor membrilor familiei de primul obstacol depășit împreună.

Mai mult, partenerul oficial al distanței, compania Herbalife, promite să ofere participanților cursei familiale surprize plăcute.

Pentru a participa la cursă, trebuie să vă înregistrați chiar acum și să achitați taxa de participare, deoarece numărul de participanți este limitat la 1000 de persoane.

Taxa de participare pentru 1 persoană la cursa de 5 km este de 300 de lei. Fiecare participant va primi un kit de start, în care va găsi tricoul oficial, rucsacul, numărul de participare, o broșură informativă și surprize de la partenerii evenimentului.