• Română
    • Русский
    • English

Aleargă 1,5 km la Iute Credit Fun Run și primește un tricou cadou

Pe 1 octombrie în Chișinău va avea loc cel de-al treilea Maraton Internațional din Chișinău, în cadrul căruia se va desfășura cursa de 1,5 km Iute Credit Fun Run. Participarea la această cursă este absolut gratuită și disponibilă pentru toți doritorii.


Iute Credit Fun Run este o cursă cu un caracter distractiv. La multe maratonuri majore, astfel de curse sunt deja o tradiție. Majoritatea participanților poartă diverse costume, mai ales de carnaval, pentru a le ridica dispoziția nu numai participanților la Iute Credit Fun Run, dar și celor de la distanțele mai serioase.

Înainte de cursă, fiecare participant va primi un tricou cu simbolurile ediției a treia a Maratonului Internațional de la Chișinău.

Startul competiției Iute Credit Fun Run se va da la 09:00.

Traseul cursei arată după cum urmează: participanții pornesc de la Arcul Victoriei din Piața Marii Adunări Naționale, apoi aleargă pe bd. Ștefan cel Mare, până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri. De acolo, participanții se îndreaptă spre strada Mitropolitul Varlaam și pe această stradă fac cale întoarsă până la strada Pușkin. De acolo, atleții ajung la arcul de finiș, vizavi de Arcul Victoriei.

Iar dacă doriți să luați parte la cursele competitive de 5, 10, 21 și 42 km, organizatorii vă îndeamnă să vă înregistrați pentru participare la cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Procedura înregistrării o puteți efectua pe site-ul marathon.md. Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!