• Română
    • Русский
    • English

Agora transmite știri proaspete despre Maratonul Internațional Chișinău

Agora susține Maratonul Internațional Chișinău! Site-ul de știri a devenit partener media pentru cea de-a patra ediție a evenimentului, care se va desfășura pe 30 septembrie 2018. 

Site-ul de știri Agora este o investiție privată și urmărește să obțină profit, iar din punct de vedere editorial - să-și informeze vizitatorii în mod operativ și imparțial. Accentul se pune pe informarea cotidiană a publicului despre evenimentele și subiectele de actualitate, atât din țară, cât și dinafară.

Fiind un site multimedia ce oferă noutăți în format text, foto, info-grafic, video, Agora își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova, prin calitatea și diversitatea conținutului și să reprezinte prima alegere a vizitatorilor în materie de știri și analize din mediul online.

Misiunea Agora este să dezvolte o platformă de știri obiective și corecte, care să contribuie la informarea, educarea și motivarea oamenilor. Încurajează gândirea critică și implicarea cetățenilor în dezvoltarea țării, stimulează interacțiunea, comunicarea și parteneriatele dintre cetățeni, instituțiile guvernamentale și mediul de afaceri.

Conținutul Agora este format preponderent din știri care sunt structurate în cadrul a zece categorii: Actual, Politic, Social, Economic, Sănătate, Bănci și Asigurări, Externe, Tehnologii, Media și Lifestyle. Zilnic, pe AGORA sunt plasate știri noi la fiecare categorie. Suplimentar, AGORA publică analize, interviuri și cursul valutar. De asemenea, portalul inițiază și implementează și alte proiecte/campanii media proprii menite să dezvolte societatea din Republica Moldova, dar și să faciliteze comunicarea dintre cetățean și stat.

Toți cei care vor să se înregistreze la Chișinău International Marathon pot accesa site-ul oficial al evenimentului marathon.md.