• Română
    • Русский
    • English

A rămas doar o zi până la „Maratonul Internațional Chișinău 2018”

Duminică, 30 septembrie, toți fanii alergărilor și distracției vor fi adunați împreună de același scop - participarea la cea de-a patra ediție a „Maratonului Internațional Chișinău 2018”. Până la începerea celei mai grandioase curse de alergare din țară, a rămas doar o zi. Cei care nu au reușit să se înregistreze la maraton, dar doresc foarte mult să participe, se pot înregistra chiar acum.

În ziua evenimentului sportiv, traficul pe străzile centrale va fi limitat, iar centrul capitalei se va transforma într-un imens stadion. Competițiile vor începe la ora 9:00. Participanții la curse urmează să depășească distanțele pe care le-au ales anticipat: Maraton (42 km 195 m), Semimaraton (21 km 0975 m), 10 km și 5 km. 

În cadrul „Maratonului Internațional Chișinău 2018”, se va desfășura și cursa distractivă „Fun Run” de 1,5 km, la care pot participa toți doritorii.

Pentru prima dată în istoria Maratonului de la Chișinău, la eveniment vor participa și sportivii în scaune rulante, pentru care a fost pregătită o categorie specială „Maraton For All".

Toți participanții la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău„ vor primi pachete de start și medalii la final. Câștigătorii vor avea parte de cadouri și premii bănești. Reamintim, fondul total de premii al „Maratonului de la Chișinău” este de 100.000 de lei. Ceremonia de decernare a premiilor va începe la ora 16:00.

Reamintim, în legătură cu „Maratonul Internațional Chișinău”, traficul rutier pe unele străzi centrale va fi temporar suspendat. Organizatorii maratonului își cer scuze pentru incomoditățile temporare și îi îndeamnă pe locuitorii capitalei să atragă atenția la restricțiile traficului rutier din oraș, precum și să se familiarizeze cu schimbările din traseul transportului public. 

Alinierea participanților în zona de start la ora 8:00. Programul evenimentului aici

„Maratonul internațional Chișinău” se organizează anual pe străzile centrale ale capitalei și adună peste 15.000 de participanți.

Organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău 2018” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.