• Română
    • Русский
    • English

A fost lansat serviciul de procurare a pozelor de la Maratonul din Chişinău


chisinau marathon, procurareDoriți să obțineți toate fotografiile de calitate excelentă de la a doua ediţie a Maratonului Internaţional Chişinău? Pentru Dvs a fost lansat serviciul de procurare a pozelor pe site-ul marathon.md.


Un program special ne-a ajutat să selectăm miile de poze realizate în timpul maratonului și acum, fiecare participant are posibilitatea să-şi găsească și să-şi achiziționeze pozele sale după numărul personal – BIB.

Astăzi pe site-ul marathon.md a apărut secţiunea nouă FOTO unde sunt plasate toate fotografiile. Pentru a vedea toate pozele disponibile ale Dvs trebuie doar să introduceţi numărul de participare în câmpul de căutare.

chisinau marathon, fotografiiRezoluția pozelor în previzualizare este de 900×600 pixeli. Dacă doriți să obțineți toate pozele în rezoluția originală (2400×1600), fără logo, e necesar să achitați o taxă de 200 de lei. Achitarea pozelor este posibilă doar cu cardurile Visa, MasterCard și Maestro.

După efectuarea plăţii veţi primi pe e-mail un link de unde aveţi posibilitatea să descărcați pozele.

fotografii, procurare
Nu pierdeţi ocazia de a păstra în memorie ziua în care aţi devenit o parte din istoria Moldovei, alergând cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău.